שאלה....

• פותח הנושא jogy
  • פורסם בתאריך

jogy

New member
שאלה....

טוב תגידו אם מישהו יודע... את הדיסקים אלה מוכרים בכלל?...ואם כן אפשר להשיג אותם בארץ?...ובכמה?.. Off The Wall *Hits And Unreleased *Eminem_-_Don´t Call Me Marshall *Eminem - The Freestyle Show *stright from the lab ומאיפה משיגים גירסא מיוחדת של marshall mathers lp? והאם כדאי לי לקנות את הדיסק של אובי טרייסף של פרופ או של ביזאר וכמה הם אמורים לעלות.?... אגב,...ראיתי אתמול בחדשות MTV BASE שאמינם יצא בהצהרה שהמוות של פרוף זה לא הסוף של D12 ויצא שיר חדש או אלבום לזכרו...לא בדיוק הבנתי... למישהו יש מושג בזה?..

Under the GUN

New member
אי אפשר להשיג את האלבומים האלה

לפחות לא בארץ, או לפחות לא שאני יודע אבל ידידה שלי הביאה לי את don't call me marshall מרוסיה ויש לי את off the wall אם אתה רוצה אני ישלח אותם

jogy

New member
אם תוכל לשלוח לי זה יהיה מעולה...

אבל עדיין אני רוצה לקנות.... ואיך שמעתם עליהם בכלל?....

jogy

New member
אה.

ומאיפה השגת את OF THE WALL? ומה עם הדיסקים של אובי טרייס, ביזאר ופרוף...?.. הם שווים?....כמה?..חחח

Under the GUN

New member
נראה לי שהם שווים הורדה

חוץ מהדיסק של פרוף שמעתי שהוא מעולה

KingpinEX

New member
off the wall

חבר שלי קנה ממזמן.... שהיינו בחול ויש לי את כל האחרים מהאינטרנט

jogy

New member
אז...

את הדיסק של פרוף אני אקנה... עכשיו מה עם ביזאר ואובי טרייס....הם טובים? ואני רוצה OF THE WALL...מאיפה משיגים?... ואיך בכלל שמעתם על האלבומים האלה?! עד לפני כמה ימים לא ידעתי על קיומם.!

Under the GUN

New member
את OTW משיגים מהאינטרנט

ואני שמעתי על האלבום של ביזאר כשיצא הסינגל rockstar ואם אני לא טועה יצא גם הסינגל hip-hop עם אמינם על הדיסק של אובי לא ראיתי באתר כלשהו של שיידי רקורדס

Under the GUN

New member
../images/Emo207.gif

תקשיבו אתם זוכרים שפעם הילה הביאה לנו כל מיני קטעים כאלה ששלחו לה? אם הטכנאי והמטוס וכל מיני כאלה? מישהו יכול למצוא לי את זה?

למעלה