שאלה...

שאלה...

פעם היתה לי חברה היא תמיד היתה תומכת עוזרת מקשיבה באמת לכאורה היתה נראית ממש טובה..רגועה כזו.. אמרתי לעצמי הנה מישהי חיובית בחיים שלי.. באותה תקופה היתה לי בת זוג.. של המון זמן היינו שנה ביחד.. והיא ידעה כמה אני אוהבת אותה וכמה אני מקנאה לה וכמה וכמה וכמה.. מרוב שהיא היתה חברה הרשתי לעצמי לחבר בים השתיים והן היו בקשר כזה של ידידות בגללי..ואז הגיע איזה שבוע של טירוף הן דיברו המון ביחד ואמרתי לאותה בחורה די זה מטריף אותי תזעבי לי את החברה די ! והיא אמרה לי כן כן אל תדאגי מחר אני מבטיחה הכל יגמר.. ואני תמימה שכמותי האמנתי לה.. החברה שלי נסעה לישון אצלה... מפליא קצת לא? מה פתאום.. חברה שלי באה אלי וסיפרה לי שהיא בגדה בי ונחשו עם מי ? כן כן !! החברה הטובה!!! מאז עברו ימים.. ועוד קצת ימים.. השאלה שלי היא.. לנקום ? לעזוב את זה ? כי זה מפריע לי.. כי לי לא עושים כאלה דברים.. היום אני בסדר עם זה למרות שזה מפריע לי שזה בכלל קרה אבל אין מה לעשות.. מה הייתן עושות במקומי ?? ואגב היא מסתובבת פה בפורום לדעתי אז תדעי לך אותה"בת זונה" שגרמה לחברה שלי לבגוד בי.. יש מקום בשמיים שמחכה רק לך וזה הגהינום.. סורי הייתי חייבת..

מורן א

New member
../images/Emo12.gif

אני מבינה את הכאב. הבגידה, הפרת האמון, הנטישה ויש לך על מה לכאוב, אפילו לכעוס ובוודאי לנטור (אם כי אישית אני לא ממליצה), אבל פרופורציות, לא היו מזיקות. נכון, המעשה לכשעצמו אינו יפה, אבל אף אחד לא גורם לאחר לבגוד ולהיות לא נאמן. תני לה את מעט הקרדיט שעשתה את המעשה על דעת עצמה. אולי מחוסר שיקול דעת ואולי כי רצתה, זה באשר לזוגתך. וחברתך, כנראה שגם היא לקתה בחוסר שיקול דעת, או שפשוט לא היה לה אכפת. אנשים הם אנשים, גם את. אי אפשר לצפות התנהגות ולפעמים מתאכזבים ונפגעים. שחררי אותן לדרכן, בעיקר בראשך, כי את שהיה לא ניתן להשיב. נקמנות לא תוביל לשום מקום, גם לא אמונה בגיהנום, זה ילדותי. מי שתהי איתך ותהיה נאמנה לך, תהיה מתוך בחירה. ומי שלא, אין לך מה לעשות בדבר וכל ניסיון, יהיה פתטי. בהצלחה,

מורן א

New member
רוע?

לא בהיכרח. המעשה אינו יפה, פוגע ומכאיב, אך איני בטוחה שנובע מרוע, אולי מחוסר מחשבה, אולי חוסר אכפתיות. ואם תשאלי למה? על כך יוכלו להשיב רק השתיים. אני מייעצת לך שוב, נסי לשכוח ולהתגבר, עברי הלאה והיי הבוגרת שבחבורה. רק טוב.

Mortza

New member
אמממ

אנ'לא חושבת שאת צריכה להתנהג כמו ילדה קטנה או כמו כל אחת מהבנות בקהילה המסריחה הזו, לא צריך לנקום ולא צריך לעשות שום דבר, פשוט פעם הבאה תלמדי מטעיות- כמוני, גם לי זה קרה אומנם לא הגיע למצב של הבגידה אבל גם אני הייתי במצב כזה, אז לא דיברתי עם הבן אדם והתרחקתי ובקשר החדש שיש לי עכשיו אני לומדת לא לקרב חברים יותר מדיי, כי הבת זוג שלי היא הבת זוג שלי וחברות שלי הן חברות שלי מעבר לזה אף אחד מהצדדים לא צריך לדעת יותר!

למעלה