שאלה

Isaac_1

New member
שאלה

אם אני מתקין מחדש את הוינדוס כדי לשחזר קבצים חסרים, יכול להיות שגם, יותקנו קבצים ישנים על פני חדשים יותר? והאם ישתנו הגדרות מערכת כלשהם? בקיצור, יש צד שלילי לעניין?

guyyy

New member
צד שלילי.? זה תלוי....

(בעצם מי שתלוי מת :) קיצר, זה תלוי אם אתה מתקין אותה גרסה כי אם תתקין me על 98 אז כן! תתקין קבצים ישנים יותר. אבל אם תתקין 98 נגיד על 98 אז אני לא חושב שצריך להיות בעיה אלה אם התקנת קבצי windows חדשים יותר לפני התקנת windows השנייה (למשל דירטק x או אפילו iexplorer). יש מבין?
GUYYYY

DrunkGoat

New member
מה שאתה אומר בלתי אפשרי,

אי אפשר להתקין 98 על me (כלומר, צריך לפרמט ואז להתקין אם רוצים לחזור לגירסה ישנה יותר)...

תמר,

New member
נראה לי שהצד השלילי הוא

שאתה מאבד את כל התוכנות שהתקנת. הן נשארות באותו מקום, אבל יכול להיות שיחסרו להם קבצים חשובים או הגדרות חשובות. זה קורה אם אתה מתקין את ה-windows מהתחלה. אם חסרים לך קבצים מסויימים - נסה להתקין אותם מה-cab ולא להתקין את windows מחדש.

DrunkGoat

New member
מניסיון,

ב-Win98 שומדבר לא ניזוק, אם תתקין 98 על 98, ההתקנה תעבוד כ-Repair ולא כ-Reinstall. אבל, כמו שתמר אמרה, אם אחד הקבצים (כמו Rundll למשל) ניזוק, עדיף להעתיק אותו מה-CAB שלו, לא צריך להתקין את כל Windows מחדש, חבל על הזמן.

עוזי 2

New member
יכול להיות שעדיף לך

לשחזר את הקבצים שחסרים ע"י הפקודה SFC, במקום להתקין חלונות מחדש. הרץ את הפקודה SFC מתוך Start/Run (התחל/הרץ, אני מאמין) ותעיין בתפריטים ובאפשרויות שלה. היא נועדה בדיוק לשחזור קבצי מערכת.

למעלה