שאלה

Amir Noy

New member
שאלה

אני די חדש בכל המטאל.. אז שאלה... מה ההבדל בין פוואר מטאל למטאל או בכלל למטאל כבד? (בלי כל מיני הודעות מיותרות..)

Gaius Octavius

New member
המממ...

בפאוור יש יותר מלודיה מאשר בהאבי מטאל רגיל, הסולן שר יותר גבוה בדרך כלל ויש קלידים. זה ברפרוף פשטני למדי.

שמקססן

New member
נגעת בנושא מאוד אהוב על חברי הפורום

אני לא בטוח אם במטאל כבד אתה מתכוון להאבי מטאל או לסגנונות כבדים (דת' בלאק וכל שאר החבר'ה), אבל בעקרון פאוור מטאל זה סגנון שמאופיין בהמון מלודיה הן בנגינה והן בשירה... כמו כן השירה היא ברוב המקריים נקייה וגבוהה ובהרבה מאוד להקות הליריקה עוסקת בנושאי פנטזיה (אגדות, מיתולוגיה, קרבות אפיים וכו'). וזהו... אה כן, ברוך הבא לפורום! ואיזה להקות אתה שומע? פאוור או לא פאוור anything goes :)

Blade Of Fire

New member
טאגליינס,איש יקר

בטאגליינס מוסבר מה זה פאוור מטאל ואיפשהו בטאגליינס של פורום מטאל מוסבר על הסגנונות האחרים....

אחח עידן

התגעגעת לניהול עד כד כדי כך הא? חייב להשלים פערים כמה שיותר מהר? :) פעם לא היית עד כדי כך ביץ' P:

Blade Of Fire

New member
הניהול הורס אנשים!../images/Emo6.gif

אל תהיו מנהלים, האדמין עושה אתכם מושחתים

genz

New member
אני חושב שאתה טיפה מבולבל

מטאל - השם הכולל לכל הז'אנר. בתוכו ישנם סאב-ז'אנרים כגון death, black, thrash, speed, heavy וגם power. פאוור מטאל - כאמור, סאב-ז'אנר של מטאל. מטאל כבד - אם אתה מתכוון heavy metal, זה סגנון בפני עצמו, שלא בא לי יותר מדי כרגע להסביר במה הוא שונה, ויש כאן אנשים שיעשו את זה הרבה יותר טוב ממני.

slallum

New member
לא בדיוק

עכשיו אפשר להגיד שהאבי מטאל זה סגנון מטאל בפני עצמו, אבל בעבר ההאבי מטאל היה התפתחות של הרוק הכבד, וככה קראו למטאל של ימנו. ככה שכשהתפתח הפאוור מטאל לדוגמא, היה אפשר לקרוא לו האבי פאוור מטאל, אבל עכשיו כשיש כל כך הרבה סגנונות, אפשר להבדיל כבר את ההאבי.

McBlack

New member
אוף עופר, אתה זוכר את ההודעה ההיא

שבה כתבתי שכדי שלא תיראה חשוד ומוזר אתה צריך לעשות כל מיני דברים? אני חושבת שזה הזמן הראוי ליישם אותם

נצל"ש :X

לידע כללי - לאקונה קויל נחשבים פאוור מטאל? אגב, קניתי היום את הדיסק האחרון(?) שלהם (קארמה קוד). ^.^

למעלה