שאלה

yanivkatan

New member
שאלה

שלום לכולכם, אין לי תעודת בגרות, ברצוני להרשם למדעי המחשב באו"פ. השאלה שלי היא אילו מקצועות אני חייב להשלים בשביל להסתדר בלימודים, מתמטיקה 4 יח'? 5 יח'? אנגלית? תודה

אז ככה../images/Emo13.gif

אם אתה רוצה להירשם לאו"פ,אתה יכול גם ללא ידע מוקדם. את מה שאתה צריך תקבל שם. יש סדנא במתמטיקה למשל,כדי לכסות פערים. יש לימודי אנגלית,עד שתגיע לפתור. אני סטודנטית בפתוחה. אמנם יש לי בגרות ופסיכומטרי,אך בחרתי באו"פ משיקולים אחדים. לא נדרשת שום תעודה ללימודים באו"פ. רק רצון.

nant

New member
בגדול...

חבל לך לעשות בגרות במתמטיקה... אבל אם תרצה ייעוץ והכוונה קיימות 2 אופציות. האחת היא פורום האו"פ הנהדר של תפוז, ואני בטוח שגם פיה טובה תסכים איתי. השנייה, אפילו יותר טובה, היא פורום מדעי המחשב של האו"פ... וגיליתי שקיים גם מאמר, שנכתב ע"י מנהל פורום מדעי המחשב וסטודנט בפתוחה למדעי המחשב שכתב קצת על הלימודים באו"פ...

nant

New member
תיקון קל

פורום מדעי המחשב בתפוז הוא לא פורום של החוג למדעי המחשב באו"פ, אמנם, מנהל הפורום הוא סטודנט למדעי המחשב באו"פ...

danone21

New member
לדעתי

הוא התכוון אלו מקצועות להשלים לא מהבחינה הפורמלית, אלא מהבחינה המעשית,מה שיעזור לו להשתלב יותר בקלות בלימודים..ללימודי מדעי המחשב למיטב ידיעתי מומלץ לבוא עם ידע של חמש יחידות לימוד במתמטיקה..... או קורס חופף באו'פ עצמה...

למעלה