שאלה

omerlich

New member
שאלה

אני לא נוהג להיכנס פה לפורום אבל סתם הסתכלתי.. לא מפריע לכם שמבזים את זכר הואה פה(מישקולץ) איך ניתן להשוות את שינוי לנאצים?! ולשם ההגינות אני רוצה לציין שאני תומך וחבר שינוי...

omerlich

New member
מה להסביר?

הבנאדם כותב שצריך להזכיר את מעשי שינויכמו את פשעי הצורר הנאצי.. נכון ששינוי הייתה כזאת ולכן בעטו אותה החוצה.. אך כעת היא בתהליך של טרנספורמציה

avi deror

New member
שינוי כלל לא עברה טרנספומציה

ואפשר לראות זאת בתשדיר הבחירות שלהם שהם הראו חרדים נגררים על הרצפה הם המשיכו את אותו הקו הגזעני של לפיד פורז ולא השתנו כלל . בצדק בעטו את שינוי החוצה בתקווה שלא תחזור יותר

omerlich

New member
דיברתי על

עכשיו.. אכן התשדיר היה מגעיל וברמה של גנון

omerlich

New member
כאילו שלא ראית...

" צריך להזכיר את השנאה ואת הרוע של שינוי כשם שמזכירים את פשעי הנאצים. אסור שדבר כזה יחזור על עצמו. "

אשרת

New member
בבקשה

"צריך להזכיר את השנאה ואת הרוע של שינוי כשם שמזכירים את פשעי הנאצים. אסור שדבר כזה יחזור על עצמו" מה דעתך על זה? היית מוכן שמישהו יעשה הסתה פרועה כזאת נגד מפלגת העבודה? האם היריבות הפוליטית מכשירה של שרץ, לורד?

omerlich

New member
עוד אחד מה?

אין שום יריבות פוליטית שמצדיקה זילות שואה!! ורק לידיעתכם הבנאדם עובר על החוק.. זילות שואה או קריאה לבנאדם או גוף מסויים היא עבירה על החוק

סלוניק

New member
השוואה לשואה היא לא עבריינות.

תמיכה בשואה, הכחשת שואה וכו' כן, אבל השוואה לא (לראייה, אביגדור ליברמן). בכל אופן, במקום להתלונן תהנה מההפקר (חוק גודווין, ניצחת).

פעם היתה הצעת חוק של יולי תמיר

עדכון לחוק העונשין לגבי זילות השואה... אבל אני לא יודע אם עדיין היה עדכון ממשי של החוק או שהוא נפל בין הכיסאות כרגיל...
אני אישית, דרך אגב, מאוד בעד לחוקק חוק נגד זילות השואה... עם כל הכבוד לחופש הביטוי, יש דברים שכדאי למנוע במדינה שלנו.

למעלה