שאלה...

LoKa18

New member
שאלה...

למישהו יש מושג איפה נערכים הצילומים לעונה השנייה של פריזון? ממה שהבנתי העונה הראשונה צולמה בשיקאגו, אך מכיוון שחלים שינויים וכדומה ( שאני לא אפרט על מנת לא לפרסם ספויילרים למינהם)בעלילה הצילומים יערכו במקומות שונים....? יש למישהו מידע כלשהו?

Dor Azulay

New member
תשובה

העונה השניה תצולם בארצנו הקטנטונת בכלא 6... יסופר על קבוצת חיילים שמנסים לברוח עם כפית קסם...

SNave

New member
באמת ???

יאללה אני ילך לראות אותם ... חחח יהיה אפשר לראות צילומים וכאלה ? לקנות כרטיסים ?

ועוד שאלה לגבי העונה השנייה

אני לא ממש רוצה ספוילרים וכאלה, אבל רק השבוע התחלתי לראות נמלטים (וכבר ראיתי את כל ה20 הפרקים... משועמם שכמוני), והייתי מאוד מודאג כשאמרו שתהיה עונה שנייה. הרי בסדרה שכל המהות שלה היא בריחה, ברגע שהבריחה תתבצע זה אמור "להרוס" עבור היוצרים את עונת ההמשך, בעוד אם הם יעכבו את הבריחה בשביל העונות הבאות זה יהרוס עבורנו הצופים את כל מה שאנחנו מצפים לו (כמו שאת "אבודים" עכשיו הולכים למתוח ולמתוח כמו מסטיק ישן מתחת לשולחן בי"ס). בלי יותר מדי ספוילרים, רק בבקשה תגידו לי שהעונה השנייה לא תהרוס את הסדרה, ושהפלוט של העונה הראשונה (משמע הבריחה) יסתיים בעונה הראשונה... אני מאוד מקווה שהסדרה לא תמשוך את עצמה סתם. לפי ההתפתחויות בפרקים 19 ו-20, נראה מאוד לא סביר שהבריחה תידחה בעונה - יותר מדי דברים קרו בשביל שדבר כזה יתאפשר. בקיצור - הפלוט של העונה השניה יהיה שונה (מבלי להגיד לי מהו)? תודה. אגב, זו פעם ראשונה שאני בפורום הזה, אז בבקשה גם אם זה נשאל מיליון פעם נסו לא להתעצבן (עברתי כמה עמודים ולא ראיתי כלום על הנושא).

קודם כל

ברוך הבא.לגבי העונה הבאה אני לא אגלה על מה אך היא תעסוק בדברים שקרו בעונה זו.

Dor Azulay

New member
עם כל הכבוד לך

אל תבלבל ת'בייצים
אתה לא יודע מה יהיה וגם אף אחד אחר פה לא יודע מה יהיה בעונה הבאה... אתה תדע מה יהיה בעונה הבאה כשיתחילו לשדר אותה

לילי 22

New member
סליחה? דור זה שאתה לא יודע

לא אומר אנחנו שאר פשוטי העם לא יודעים.אמנם אנחנו לא יודעים בצורה מפורטת מה יקרה בעונה שניה אבל המפיקים והעותבים הראשיים כבר הסבירו בצורה כללית כבר עשרות פעמים בעשרות מאמרים על מה תהיה העונה השניה, שלא לדבר על זה שדומיניק ווונט כבר יכולים לזמר בע"פ את הקווים הכלליים של העונה השניה מרוב כמות הפעמים ששאלו אותם על זה בכלי התקשורת.

Dor Azulay

New member
אם ככה אז

אני מצטער ולוקח את דבריי בחזרה. פשוט הייתי בטוח שחוץ מהמפיקים אף אחד לא יודע מה יהיה בעונה הבאה בערך... סליחה.

LoKa18

New member
אז אני מבינה שאף אחד לא יודע...

לענות לי על השאלה.

למעלה