שאלה: איפה אפשר בכלל להשיג את 'ירושלים של ברזל'? וגם,מישהו יודע אם מתוכנן לצאת חומר חדש כלשהו?
A AVI82 New member 4/5/06 #1 שאלה: איפה אפשר בכלל להשיג את 'ירושלים של ברזל'? וגם,מישהו יודע אם מתוכנן לצאת חומר חדש כלשהו?
Y yossnet1 New member 4/5/06 #2 התקליט או השיר? אני יכול לשלוח לך אם תרצה. בינתיים יש את זה. לגבי חומר חדש אני מאוד מקווה שיצא משהו כי דרושה התחדשות...
התקליט או השיר? אני יכול לשלוח לך אם תרצה. בינתיים יש את זה. לגבי חומר חדש אני מאוד מקווה שיצא משהו כי דרושה התחדשות...
א אהוד בן-פורת New member 6/5/06 #3 אתה יכול להשיג את השירים שבתקליטון באוסף שנקרא "ירושלים של זהב / ירושלים של ברזל", הוא נמצא באוסף הזה לצד שירים של אמנים אחרים מהתקופה של מלחמת ששת הימים.
אתה יכול להשיג את השירים שבתקליטון באוסף שנקרא "ירושלים של זהב / ירושלים של ברזל", הוא נמצא באוסף הזה לצד שירים של אמנים אחרים מהתקופה של מלחמת ששת הימים.
M mishmaroti New member 6/5/06 #4 בקופסא של מדיה דיירקט בדיסק מס. 1 "הולך בטל ומועד ונופל" אם אתה מתכוון לתקליט המקורי...אולי למשפחה או "הד-ארצי"
בקופסא של מדיה דיירקט בדיסק מס. 1 "הולך בטל ומועד ונופל" אם אתה מתכוון לתקליט המקורי...אולי למשפחה או "הד-ארצי"