שאלה..

DeadWolf

New member
שאלה..

נגמר לי הויטה מורפן ואני מתחיל לשים עכשיו אפלומיצין כי יש לי גולה קטנה בהליקס.. מישהו מכיר את המשחה? בינתיים שמתי רק יום אחד וזה נשאר כמו שהיה.. (אגב הויטה מורפן לא עזרה בערך שבועעים שאני שמתי אותה כל יום) תודה לעונים

trolala

New member
ממ לא מכירה

מי נתן לך את זה? אני יכולה לשאול את אמא אם זה טוב או משהו, אחות וכל זה. למה שלא תנסה בפנטן? ויכול להיות שלך הויטה מרפן לא עוזר ומשהו אחר יעזור..

misplaced

New member
../images/Emo221.gifתפסיק.

אפלומיצין היא משחה לטיפול בנגעי עור המכילה אנטיביוטיקה ואסורה בשימוש בפצעים פתוחים ועשויה לגרום לתופעות לוואי לא נעימות. אין שום סיבה לשים אותה ומה לאלף עזאזל גרם לך בכלל להתחיל עם זה? תפסיק למרוח אותה מיד.

DeadWolf

New member
הדבר היחיד שגרם לי

זאת האמא הרופאה שלי שאמרה לי לשים.. ואבא תמך.. גם הוא רופא..

misplaced

New member
../images/Emo221.gifאוקיי, אם הם רופאים ואמרו לך

אז למה אתה שואל אותנו?! ולהבא תטרח בבקשה לציין שהתרופה נתנה לך ע"י רופא והתגובה תהיה בהתאם, קפצתי ככה כי זו תרופה במרשם רופא בלבד עם התוויה רפואית ברורה. ויש סיכוי שאתה מתכוון לסינטומיצין ולא לאפלומיצין? בכל מקרה אפלו' משמשת לטיפול בדלקות עור הנגרמות ע"י זיהום חיידקי משני בעוד סינטו' היא לטיפול מקומי בזיהומי עור ועיניים. סינטו' נפוצה בטיפול בזיהומים בפירסינג, אפלו' נפוצה בטיפול בחצ'קונים ושאר פצעים מוגלתיים הנגרמים ע"י זיהום חיידקי והיא "אלימה" יותר מסינטו'.

DeadWolf

New member
אני חייב להודות

שהמשחה הזו באמת עוזרת.. ירדה לי הגולה אחרי יומיים של מריחה והמקום כבר לא כואב (הוא כאב מהיום בו עשיתי את הפירס) סתם לידע כללי.. יום טוב

misplaced

New member
../images/Emo221.gifשמע ילד.

אתה באמת כבר מתחיל להרגיז. לא ענית על אף חלק מההודעה וציינת עובדה ללא שום קשר לכלום. אחלה שהיא עזרה לך, אני רק לא מבינה למה אתה טורח בכלל לשאול אם היא טובה או לא כשהיא ניתנה לך ע"י רופא. ושוב-הסיבה שעניתי לך להפסיק היא בדיוק מאחר ולא ציינת זאת. כשתרופה ניתנת ע"י רופא והשימוש בה נעשה בפיקוחו אין שום בעיה. הבעיה מתילה כשאנשים משתמשים בתרופות על דעת עצמם. אפלומיצין היא משחה אניטביוטית ועל כן השימוש בה נעשה בהוראת רופא בלבד, מן הסתם היא תעזור במקרים של זיהום כי לכך היא מיודעת. וסתם ככה לידיעתך [אפילו שההורים שלך רופאים ואתה בטוח כבר יודע הכל בעצמך]: הסיבה שלא נוטים להשתמש במשחות מסוג זה לזיהומים קלים בפירסינג זה מהסיבה הפשוטה שהשמחה היא זו שפותרת את הבעיה והגוף לא לומד להתמודד עם הזיהום ועל כן בזיהומים קלים עדיף להשתמש בחומרים עדינים יותר ולא מייד לקפוץ לשימוש באנטיביוטיקה שכידוע חיידקים מפתחים אליה עמידות בשלב מסויים לאחר שימוש חוזר ובזיהום קל אין שום סיבה שבעולם להשתמש בתרופות חזקות, ניתן לפתור את הבעיה בטיפול עקבי ועדין יותר. לפי התאור שלך של מה שהיה לך בהליקס זו תופעה נפוצה בעגילים חדשים ובקלות היתה נפתרת גם ללא אנטיביוטיקה.

DeadWolf

New member
אולי את מנהלת פה וכאלה אבל

למה להתנשא מעל כולם? את יודעת משהו שתפי בעדינות.. אני כולה שאלתי אם מישהו מכיר את המשחה הזאת.. ואם מישהו השתמש בה וגדל לו עץ תפוזים על האוזן אני מעדיף להוריד את הפירס.. בכל זאת עץ תפוזים זה לא בשיא.. אגב בהודעה הראשונה אמרת לא להשתמש במשחה הזאת ובהודעה האחרונה אמרת ש"מן הסתם היא תעזור במקרים של זיהום כי לכך היא מיודעת." התשובה שלך מראש הייתה יכולה להיות הפירוט למה עדיף שלא להשתמש בה כי זה הסבר נכון! ואני לא עומד להתווכח עליו.. ההודעה הארונה שכתבתי היא שזה עזר.. ואולי אנשים עם בעיה כמוני יכולים לשאול את הרופא שלהם אם זה טוב ואולי גם להם זה יעזור.. זה לא שבאתי לתקוף משהו עם ההודעה הזאת אלא רק לעזור.. בכל מקרה יום מעולה שיהיה

misplaced

New member
../images/Emo221.gifושוב בעית חוסר האינטונציה...

אני הרגשתי דווקא התנשאות מההודעה שלך... והבנת הנקרא: אמרתי לא להשתמש בה כשלא ציינת שהיא ניתנה לך ע"י רופא! אחר כך כשציינת שהוריך רופאים לא הבנתי בכלל למה שאלת אותנו וציינתי שהיא אכן משמשת לטיפול בזיהומים ולכן הגיוני שהיא עזרה והוספתי שהיא לא מומלצת לשימוש במקרים כאלה. כן, המשחה משמשת לטיפול בזיהומים, לרוב חצ'קונים וכאלה, יש לה התוויה רפואית ספציפית ושימוש ממושך בה עלול לגרום לבעיות ולא, היא לא מומלצת לטיפול בפירסינג. במקרים של זיהומים עדיף סינטומיצין כי היא עדינה יותר ושוב, בזיהומים קלים עדיף לא להשתמש באף אחת מהן מאחר וזה מרגיל את הגוף לא להתמודד בעצמו עם הזיהום ופותח דלת לזיהומים חוזרים ולכן עדיף לנקוט בטיפול עדין יותר ולא ישר לפנות לאנטיביוטיקה. שיהיה אחלה סופ"ש.

DeadWolf

New member
אוקי אז שנינו

הבנו לא נכון אחד את השני.. בכל מקרה סינטומיצין וויטה מורפן לא עזרו לי בטיפול (וגם שתיהן נגמרו לי) אז עברתי למשחה הנ"ל.. והיא דווקא כן עוזרת.. זה הכל ובאמת שיהיה אחלה סוף שבוע

JINDEVIL

New member
../images/Emo129.gif Go Eli Go !

תומך בך ב100% . ומשהו קטן לחבוב כאן..תשמע,אם ההורים שלי היו רופאים,לא הייתי טורח להכנס לפורום פירסינג וקעקועים עם שאלות לגבי הטיפול...אבל זה אני... ועוד דבר נוסף...הייתי ממליץ לך לשמור את חוויות הטיפול עם המשחה הזאת לעצמך (ואני לא מתנשא כשאני אומר את זה,רק שלא תעלב).מהסיבה שיש כאן אנשים שמחפשים פנציה לכל הבעיות הקשורות בטיפול לפירסינג ויהיו מוכנים להשתמש במשחה הזאת אפילו בלי ייוץ רפואי.

DeadWolf

New member
חחחח

אני שואל את זה פה כי ההורים שלי בחול ושאלתי אותם מה לעשות וזה הטיפול שהם נתנו לי.. וזה היה מהיר ובלי הרבה פרטים.. זאת הסיבה היחידה שאני שאלתי פה..

DeadWolf

New member
זה באמת היה משנה??

שאלתי שאלה פשוטה.. האם מישהו מכיר את המשחה? זה הכל אני לא צריך להוסיף את כל הסיפור כי זה מיותר.. אם אתם רוצים אני יכול לספר את הסיפור חיים שלי לפני כל הודעה אבל זה מיותר הלא כך? לילה טוב

IceCold 3000

New member
זה היה מונע הרבה

סתם יצא פה ריב דפוק ומסכן כי לפי תוכן ההודעה שלך נראה ששמת אותה על דעת עצמך וזהו עדיף שתפרסם פעם הבאה את הסיפור המלא שלך שנוכל לעזור לך מהודעה אחת ולא ממאה. לילה טוב, בעצם בוקר טוב בשבילי לפחות.

תריאולון?../images/Emo163.gif

איך המשחה הזאת קשורה לכאן? אומנם המשחה הזאת מיועדת לדברים רבים, אבל בהחלט לא לטיפול בפירסינג וקעקועים. [אבא רופא+זיוני שכל מגיל 0=ידיעה כמעט טוטאלית על תפקידי המשחות השונות +תואר עצמי בעזרה ראשונה]

אבל...

לי הפירסר אמר להשתמש במשחה אחרת... אבל חברה שלי שעשתה בסטודיו אחר... שהוא גם ממש מקצועי והכל.. לא משו פארש... אמרו לה להשתמש בזה.. ואמא שלי גם רופאה ואמרה לי שהמשחה שנתנו לי היא בדיוק כמו תריאולון

לפי דעתי,../images/Emo163.gif

ויקטור יכריע פה. למרות שלדעתי, הורים רופאים לא בדיוק יודעים איך להתייחס לפירסינג, אז הם תוקעים משחות לטיפול בזיהומים מקומיים בתור דרך טיפול.

למעלה