שאלה...

oren12122

New member
שאלה...

בטח כבר כולכם ראיתם את מה שכתבו היום בעיתון על זה שנינט ויהודה לוי אכן ביחד. סבבה הם ביחד שיהנו להם מי אנחנו שנפריע להם?!?!? אבל אני יש לי שאלה אחרת... זוגתו הקודמת של יהודה הייתה אפרת.. נינט ואפרת היו חברות יחסית טובות.. עכשיו כולם רק ציפו לחתונה של אפרת יהודה ידעו שביום מהימים זה יקרה ולכן כולם הופתעו לגלות שנפרדו! לא אני לא מאשים את נינט ... אני אומר איך לנינט היה לב ללכת לאקס של החברה שלך ולהיות אותו . נכון יהודה לא בבעלות אפרת והוא יכול לעשות מה שבא לו אבל עדיין יש פה איזשהו עניין של ערך מוסרי. אני אומר תעמידו אותכם גם בסיטואציה כזו... אתן הבנות נפרדתן מהחבר שלכן כמהימים אחרי זה אתן רואות את החברה הכי טובה שלכן איתו איך הייתן מגיבות? אתן חושבות שהחברה הטובה יכולה להיות עם האקס שלכם או לא? עכשיו שנינט שהיא כזזו "טובת לב" לפיכם לא אמורה לעשות כאלה דברים... אז האם המונח שלנו השתנה...? אני רק רוצה שתענו על השאלה לא באתי מתוך טעמי שנאה לנינט.. זהו!

../images/Emo203.gif../images/Emo176.gifלא שואל אותה

שתעשה מה שבא לי

דינדש

New member
אז ככה:

נינט ואפרת כבר לא חברות (לפי מה שאפרת אמרה באחד הראיונות), לכן נינט לא "גנבה" לחברה טובה שלה את האקס. חוץ מזה כמו שאמרת: יהודה אינו בבעלותה של אפרת וזכותו לעשות כרצונו. אם הוא רוצה להיות עם נינט, סבבה לו. שיהנה.

oren12122

New member
מה זה משנה חברות לא חברות?!

טוב אז עכשיו הם לא חברות... אבל קחי בסיטואציה שהם היו חברות.... ככה צריך לעשותתת.. קחי את עצמך בסיטואציה כזו.. עזבי את נינט

ג ב ש ו ש

New member
אז אולי בגלל שהן היו חברות../images/Emo88.gif

נינט צריכה לוותר על מישהי שהיא אוהבת
[אויש זה נשמע כמו איזו טלנובלה
]

ג ב ש ו ש

New member
תראה...../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif../images/Emo166.gif

לדעתי-כשזוג אנשים אוהבים זה את זו רק האהבה תנצח בסופו של דבר
יהודה ואפרת נפרדו,נינה ורן נפרדו,לא ידוע תוך כמה זמן נינט ויהודה הפכו לזוג,אבל מה שבטוח זה שלקח לכל אחד זמן ואפילו מעט ביותר לעכל פרידה מבת הזוג או מבן הזוג. יהודה ואפרת היו יחד 6-7 שנים שזה המון,אני מאוד אהבתי את הזוג הזה
אבל מה לעשות,נפרדו אלה החיים... נינט ורן,לדעתי הזוג היפה ביותר שהיה לנו פה בעולם הסלבס בארץ
גם כן נפרד,שכולם חיכו ואמרו לאט לאט הם יתחתנו,כולנו ראינו מה קרה. אין מה לעשות ככה זה בחיים. נינט מה שבטוח,לא עשתה את זה בכוונה לאפרת ואם נינה תראה את אפרת ברחוב או להפך הן יגידו שלום אחת לשניה אני בטוח-הן לא ילדות קטנות
זהו לדעתי...

otollo

New member
../images/Emo180.gifברור שהיא לא עושה דווקא לאפרת

אבל בכל זאת, זה נראה כזה צבוע כזה
אבל היא עדיין מושלמת
טוב, שיהיה להם בכיף
ומי בכלל אנחנו שנתערב

ג ב ש ו ש

New member
הנה ציטוט חשוב ביותר../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

מתוך הכתבה על כך ב-E אונליין "על הפרידות שהיו במקרה או שלא במקרה במקביל, אמרה טייב בראיון: "אף אחד לא יודע מה קרה באמת עם רן ועם יהודה ואפרת וזה לא משנה. אני יודעת מה קרה באמת... בבסיס שלי אני תמיד אלך אחרי הלב".

oren12122

New member
כן בל לא לזה התכוונתי...

תעמיד אותך בסיטואציה כזו היית עושה את זה? ודווקא לא נראה לי שאפרת תגיד לה שלום.... זה כאילו שהסיפור בשיר שלנו התממש רק הפוך

נכון היא ממש מגילעה שיחקה אותה

חברה של אפרת ובסוף תקעה לה סכין בגב ובגלל הקטע הזה יתחלתי לשנוא את נינט

טולה 1995

New member
../images/Emo46.gifמישהו אמר לך לאהוב אותה?../images/Emo107.gif

אבל ניראה לי שהיתבלבלת בפורום כי הפורום הזה הוא לאוהבי נינט ולא ההפך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oren12122

New member
מי אמר שאני שונא את נינט?

לא באתי לפה בטעמי שנאה בכלל באתי לשאול אתכם שאלה אם אתם חושבים שמה שהיא עשתה זה נכון... זה עניין של ערך מוסריי.. אתם הייתם מתנהגים כך זה מה שאני שואל לא יותר מזה!! לא באתי לפה לקלל את נינט כי זה לא יעזור לי בשום דבר בחיים שתהיה לנינט המשך דרך צלחה!

dalida1988

New member
../images/Emo46.gifדיייייייייייי

מעצבן אותי לשמוע תגובות בלי טעםםם ממש אבללל שלום ולהתראות

LemonLimeLilach

New member
בוא נגיד את זה ככה

פעם הייתה לי בעיה שכזאת. הייתי הנינט בסיטואציה. חברה שלי הושיבה אותי ואמרה לי "את מרגישה שזאת אהבה אמיתית, או סתם הידלקות וקשר שיעבור ויסתיים? את מרגישה שזה משהו באמת רציני, אהבת חייך? אם לא, תוותרי על זה מהר ועכשיו. אם כן, תלכי על זה עד הסוף".

0O נועה 0O

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gifאני אישית חושבת....

תראה אף אחד מאיתנו לא ישב בסלון של נינט ורן או יודה ואפרת, אבל אני יכולה להגיד לך שלפעמים הזמן מרחיק אנשים והם משתנים ועכשיו אני נשמעת כיאלו יצאתי מקטנטנות אבל אתה לא בוחר במי להתאהב ואני בטוחה שנינט לא רצתה לפגוע באף אחד אבל פשוט זה מה שיצא. חוץ מזה איך אתה יודע שנינט "טובת לב" זה הכל תדמית שתיקשורת יצרה.. הפאונטה זה שנינט לא ישבה בבית ותתכננה "איך אני יפגע היום באפרת אהה אני יודעת אני יגנוב לה את החבר" וגם לטנגו צריך שניים ויודה ניפרד מאפרת מהסיבות שלו ונינט לא באה הביתה וגנבה אותו הוא ילד גדול ויכול להחליט בעצמו אם מי הוא רוצה להיות ...

למעלה