אני נאלץ להגיד שאני מאוכזב
אף אחד חוץ מאחד ממכם לא דיבר על החברתיות-כלכליות. האם המציאות היא רק לעשות טרנספר לערבים או לעשות הסכמי שלום? ב.המוסד ציין פה ש"גמגמתי" בנוגע לטרנספר, ואני מסוגל להגיד לך שהייתי עם הלסת על הרצפה מרוב השתהות איך מישהו בגילי מסוגל להאמין שזה ריאליסטי. אבל אני אגיד לך , אין דבר כזה טרנספר אתה לא מכיר את השטח ככל הנראה , הפלשתינאים לא יסכימו , לנו אין כסף , ואף מדינה לא תסכים לכך שמיליון וחצי פלשתינאים יעברו לשטחה, אז הרעיון שלך פשוט היה מגוכח, אך זה לא מה שאני רוצה להמשיך את הדיון הזה עכשיו. המצב המדיני זה הבעיה היחידה שלכם ?! האם כל המצב בחיים שלנו צריך "להדפק" בגלל המצב עם הפלשתינאים ? אנשים , תפתחו עיניים , אלמלא המדינה הייתה מסבסבדת מוצרים ואלמלא המדינה המדינה הייתה ממנת מפעלים , המשק היה קורס , אלמלא חברת חשמל ובזק היו בבעלות המדינה , לחצי מתושבי הארץ לא היה חשמל וטלפון. זה לא הכל, המצב החברתי , הרי הימין מאמין שמי שעשיר שישאר עשיר , זו התפיסה הימנית מאז ימי הביניים , חוסר שוויון , מי שמגיע לו --> יקבל. בתור אדם , היית מוכן להיות שווה יותר/פחות ממישהו אחר בגלל מקום הולדתך ? אנשים שאתם מדברים איתם פה מסלפים לכם את השכל. הימין לא דוגל בכלכלה חופשית , הוא תומך בכלכלה שנוחה לו , ומצידו שמעמד הפועלים ישחק שש-בש במשרד הרווחה. אז שוב , למה כל החיים שלכם סובבים סביב המישור המדיני ? הפלשתינאים כל כך חשובים לך ? אתם כל כך אוהבים אותם שבשבילם אתם בוחרים את המפלגות שלכם ? (סרקסטיות קצת אני יודע). בכל מקרה , אנשים , תתבהרו , המצב עכשיו זה לא הכל , תחשבו שנה-שנתיים-10 קדימה, המצב עכשיו לא אומר כלום , תחשבו על העתיד ! תחשבו מה הדעות האמיתיות שלכם ביחס למצע המפלגה ! -=<מישהו שחייב לרוץ לסמינר --> ענבר רובין>=-