שאלה

mr-j

New member
שאלה

איפה אפשר לראות את רשימת הפורומים המלאה של תפוז מכיוון שמדי פעם אני רואה בהודעות קישורים לפורומים שלא מופיעים ברשימה של האתר כמו לדוגמא פיקטור וכו´ אהה וחג שמח לכולם

פיקטור לא נכלל בפורומים...

שפתוחים לקהילה מדף הפורומים של תפוז. הפורום שייך לאתר פיקטור (pictor.co.il) שמשתמשים במערכת הפורומים של תפוז עם אישור, מכיוון שזוהי המערכת הנוחה ביותר. ישנם פורומים ששייכים למוסדות אחרים, אבל כן מופיעים ברשימה (כמו הפורומים של "סהר - תמיכה", או הפורומים של הזכיינית רשת). הפורומים של "פיקטור" הם לא פורומים בנושא מסויים, או של קהילה מסויימת, הם רק לשימוש האתר, ולכן הם לא מופיעים יחד עם שאר הפורומים. יש מעט מאוד פורומים כאלה, שלא מופיעים, ואני לא רואה בעייה לשים אותם ב"מועדפים", או מקום דומה. הפורומים של סהר, או של רשת, משתייכים לנושא אחד, או קהילת מעריצים אחת, ולכן הם כן נכללים ברשימת הפורומים. אני אנסה לאסוף בשבילך את כל הפורומים הבודדים ולשים אותם בדף אחד. חנוכה שמח!

mr-j

New member
לגלי ולממורמר

לגלי-לזה כבר הצלחתי להגיע..... ולשואל הממומר: אין איזה מקום שבו קיימת כל רשימת הפורומים שמשתמשים במערכת הפורומים של תפוז? אני שואל מכיוון שזו הפלטפורמה הכי נוחה שיש ברשת לפורום בלי צורך לפתוח בכל פעם מחדש עמוד לכל הודעה אם יש לך רשימה אז זה יהיה סבבה ובכל זאת תודה גם לגלי וגם לממורמר ושוב - חג שמח

נירש

New member
הרשימה המלאה

נמצאת פה. Tם ראית קישורים לפורומים שלא נמצאים ברשימה, אז הם כנראה באתר אחר...

כמו שאמרתי -

אין כזו רשימה. הפורומים החיצוניים רק משתמשים במערכת של תפוז ולא שייכים אליו ממש. אתה יכול להשוות את זה למישהו שיש לו שרת ועליו אתר כלשהו, עם כל מיני קישורים. האיש הזה נותן לחבר שלו להשתמש בשטח על השרת שלו. אבל הוא לא מפרסם את כתובת האתר של החבר שלו באתר שלו, למרות שהאתר של חבר שלו על השרת שלו. כדאי לשאול, בכל זאת, בפורום תפוז online - הם יודעים הכי טוב.

למעלה