שאלה

veredp

New member
שאלה

לפני חצי שנה איבדתי את בתוליי,נטלתי גלולות מאז ועד עכשיו, אך עדיין לא... לא נהניתי עד הסוף מבינות? הבעיה שלי היא שכל החשק נגמר ברגע של החדירה עצמה, במשחקים שלפני אני נהנית ואני כן נמשכת לחבר שלי, רק כשמגיע הרגע האמיתי הוא גם מתקשה לחדור (כאילו שאני בכלל לא רטובה ו.. אני ממש כן) ואחרי שהוא כבר מצליח אני כבר לא נהנית, ואפילו כואב לי מישהי רואה סיבה כלשהי? בהתחלה חשבתי שייקח לי איזה חודשיים להתחיל ליהנות מכל העסק הזה, ואחרכך חשבתי שהבעיה בגלולות כי הם הורידו לי את החשק, אבל עכשיו התרגלתי אליהם כבר, יש לי חשק ואני נהנית מהכל עד לרגע הזה.. בבקשה, מסקרן אותי מאוד לדעת למה מחכה לתשובה..

אין לי מושג...

אני עונה רק כדי שלא תחשבי שזכית להתעלמות... אולי החבר שלך פשוט לא טוב בסקס?

היי ורד וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ראשית, אלה לא משחקים
לפני. זהו החלק שלרוב הנשים הוא החשוב ביותר... שנית, כדאי ללמוד אולי כל מיני תרגילי הרפיה ונשימה שתוכלי להפעיל ברגע החדירה כדי לאפשר אותה יותר בקלות. איך את עם החדרת טמפון? הולך חלק? בכל מקרה, יש כל מיני אפשרויות וסיבות למה שתארת, מוזמנת גם לבדוק עם רופא...

נועם m

New member
זה אמנם לא מנסיון... ../images/Emo13.gif

אבל אני זוכרת תשובות שנתנו פה בעבר לנשים עם בעיות דומות, אז אני אנסה לעזור: א. האם את מרגישה לחלוטין משוחררת, מגורה, ובוטחת בחבר שלך בזמן שאתם שוכבים? כי אם את לחוצה שרירי הנרתיק מתכווצים וזה מקשה על החדירה... ב. עשויות להיות תנוחות שבהן החדירה תהיה לך קלה יותר. נסו לגוון בתנוחות ותראי מה יקרה
מקווה שעזרתי, ותנסי לעשות חיפוש בנושא בפורום, כי אני זוכרת בוודאות שהיו פה כבר כמה שרשורים בנושא הזה.

veredp

New member
כן אני מכירה את הבעיות האלו אבל

התנוחה לא משפיעה, פשוט יבש וכואב שהוא חודר ואני לא מפעילה שרירים אני לא לחוצה.. זה מה שאמרתי מקודם, שאני מרגישה שאני כן רוצה את החדירה אבל דקה אחרי זה כשזה קורה כואב לי ואני לא משתמשת בטמפונים הרבה אבל כן נכנס בקלות.. לא נראה לי שזה קשור כי אני רטובה מהדם, אבל איתו אני כאילו מתייבשת בשניה של החדירה

למעלה