שאלה שמעתי שיש שיר של אביתר שקוראים לו "סוס עץ"? מישהו מכיר? יודע איפה אפשר לשמוע אותו?
Y yam dooharty New member 20/4/06 #1 שאלה שמעתי שיש שיר של אביתר שקוראים לו "סוס עץ"? מישהו מכיר? יודע איפה אפשר לשמוע אותו?
ה העדי של עדי New member 20/4/06 #2 זה לא שיר של אביתר../images/Emo70.gif זה שיר של "החלונות הגבוהים" במקור ויש ביצוע של אביתר.. אבל הוא מבצע אותו רק בהופעות ככה שמבחינתי הדרך היחידה להשיג אותו היא לשמוע בהופעה.. יכול להיות שיש כאן אנשים שיוכלו להציע לך פתרונות אחרים, אני אישית לא תומכת בזה לילה טוב ובהצלחה
זה לא שיר של אביתר../images/Emo70.gif זה שיר של "החלונות הגבוהים" במקור ויש ביצוע של אביתר.. אבל הוא מבצע אותו רק בהופעות ככה שמבחינתי הדרך היחידה להשיג אותו היא לשמוע בהופעה.. יכול להיות שיש כאן אנשים שיוכלו להציע לך פתרונות אחרים, אני אישית לא תומכת בזה לילה טוב ובהצלחה
B bendreaming New member 27/4/06 #4 אם זה לא שיר שלו וזה לא זמין מסחרית לא צריכה מניעה לחלוק את זה ברשת. אם יש את זה למישהו אני אשמח למסר פרטי.
אם זה לא שיר שלו וזה לא זמין מסחרית לא צריכה מניעה לחלוק את זה ברשת. אם יש את זה למישהו אני אשמח למסר פרטי.