שאלה יש ברשמי תחרות משו למצוא את סיפורי נולי ?
H hadary007 New member 18/4/06 #2 כן. צריך למצוא את כל "סיפורי נולי" מ1 עד עכשיו והפרס-פגישה אישית עם שרון.
Y yafit93 New member 19/4/06 #4 ולא רק למצוא צריך נראה לי להפוך את הכל לסיפור אחד גדול אם אני לא טועה
ק קורינושש New member 19/4/06 #5 כה.. גמני הבנתי ככה אבל שירן את לא צריכה להשתתף הרי רוברטו קרוב משפחה הוא יכול לארגן לך עם כולםם או שאני טועה?
כה.. גמני הבנתי ככה אבל שירן את לא צריכה להשתתף הרי רוברטו קרוב משפחה הוא יכול לארגן לך עם כולםם או שאני טועה?
מ מ כ ש פ ה מעופפת New member 19/4/06 #12 חח קורין את כזו מסכנה =) אבל זה בסדר..הבנתי את המצב כבר מלפני הרבה זמן. ופשוט רציתי לדעת אם יש תחרות..כדי שאני אעשה גם תחרות על זה (= איזו ילדה טיפשה פיי חח
חח קורין את כזו מסכנה =) אבל זה בסדר..הבנתי את המצב כבר מלפני הרבה זמן. ופשוט רציתי לדעת אם יש תחרות..כדי שאני אעשה גם תחרות על זה (= איזו ילדה טיפשה פיי חח
מ מ כ ש פ ה מעופפת New member 19/4/06 #16 חח זה לא קשור רק לעכשיו היא פשוט בטוחה שאני עדיין עובדת על כולם.. אז שתחשוב עד מחר.. היא עדיין לא מבינה שרק היא מפסידה בינתיים
חח זה לא קשור רק לעכשיו היא פשוט בטוחה שאני עדיין עובדת על כולם.. אז שתחשוב עד מחר.. היא עדיין לא מבינה שרק היא מפסידה בינתיים
ק קורינושש New member 19/4/06 #19 אמממ תתחילי לסתום את הפה שלךךך ומהררר ומסכנה תגידי לחברות שלך אני לא אחת מהםם!! וטוב שלאאא!! מי שזוכה אם תזכההה אז אני שמחה בשבילהה שתהנהההה
אמממ תתחילי לסתום את הפה שלךךך ומהררר ומסכנה תגידי לחברות שלך אני לא אחת מהםם!! וטוב שלאאא!! מי שזוכה אם תזכההה אז אני שמחה בשבילהה שתהנהההה