שאלה

terra2

New member
שאלה

כל כמה זמן אתם קונים לחמוס שלכם אוכל ובכמה?

terra2

New member
ועוד משהו

שווה לי להביא זכר ונקבה? עד איזה דור אפשר להרבות את הולדות שלהם? (במידה וארצה שושלת של גורים) תודה מראש ד"א התמונות מהמפגש יפות לאללה

Sakai Shana

New member
אני מזמינה מחו"ל אוכל מיוחד

זה בא בפחיות, אני מזמינה 20 פחיות כל שלושה חודשים.

terra2

New member
את יכולה לפרט?

איזה פחיות? מה המחירים שלהם? ואצל מי את מזמינה? תודה

Sweet Fantasy

New member
תלוי בכמות ובמספר החמוסים

חמוס אחד שאוכל 3-4 ק"ג אמור לגמור את האוכל בערך בחודש וחצי חודשיים. העלות היא בין 80-120 ל3-4 ק"ג בקשר לזכר ונקבה, מתחילים עם חמוס אחד אח'כ רואים את מתאים עוד אחד, זה לא קל לגדל 2 חמוסים והעלויות יקרות יותר. מה שגם לא ישר חושבים על הרבעות, אתה לא מנוסה בזה עדיין. קודם תגדל חמוס, לפחות חצי שנה.. אח'כ תחשוב על זה.

terra2

New member
כן חשבתי על גידול זכר ונקבה

עדיף להתחיל עם אחד באמת

samisam

New member
כן כי בהתחלה

כן כי בהתחלה הכל חמוד וטוב עד שמתחיל להעלם לך דברים ונשברים כדים בבית ופתאום אתה מגלה שהחמוס גנב לך את הארנק ואתה צריך כסף אז אתה מתחנן שיביא לך 2 שקל, אז תחשוב שני חמוסים פותחים בנק בכלוב שלהם חחח,כן עדיף תתחיל עם 1 ואז תראה.

terra2

New member
אממ

זה לא קצת יקר כל חודש וחצי לשלם 80+ שקל על אוכל? ככה שכל החיים שלו בסה"כ הכסף על אוכל יוצא בערך מעל 20 אלף שקל

Sweet Fantasy

New member
מה לעשות?

זה משהו שאתה לוקח על עצמך שאתה מגדל חמוס.. זה לא רק אוכל, זה גם טיפול וטרינרי וגם חול כל כמה חודשים. כמו שאני אומרת תמיד, ואגיד את זה שוב.. אם אתה לא יכול לספק לחמוס את הצרכים הבסיסיים, אך תביא חמוס.. (ואת כבר חושב על 2 + גורים)

samisam

New member
אממ

אם אתה אוהב את החיה אז אתה לא עושה חשבון כי גם אי אפשר חמוס חייב אוכל טוב וזה יקר מאוד, ולא חישבתה חיסונים כל שנה260+-,וטרינר וכו'...

למעלה