שאלה......!!!!

שאלה......!!!!

נכון שרית אמרה שהיא תוציא קלטת ילדים???? היא אמרה שהיא תוציא את זה לקראת פסח... ועוד מעט פסח נגמר!! תמיד הדברים שלה באיחור או שנדמה לי??????? נ.ב-שי גרשון בקשה על תאכל אותיייייייי בגלל שפתחתי הודעה חדשה

זיוית היא אמרה לקראת סוף פסח../images/Emo155.gif

אל תתקפי אותה היא בטח עובדת על זה נורא קשה
כדי שזה יצא מהממם

אני לא תוקפת! למה לי לתקוף???

פשוט חשבתי שהיא אמרה בתחילת פסח!!! וסליחה אם אתה חושב שתקפתי לא התכוונתי לתקוף.... ובטח היא כבר עבדה על הקלטת...מימתכוון לקנות אותו??? אני כן!!!

Music4Life

New member
אני קונה!!!! (כאילו דה...)

ותאמיני לי, שכולם יקנו! אין דבר כזה שלא........ אם קניתי קסטת ילדים בגלל סופי צדקה שאהבתי בטירוף, אז שרית לא? חחחח הצקחתם אותי. לא רק שאני אקנה, אני ארוץ לקנות. :) יש לי גם אחיין... וואי זה יהיה לו נחמד דווקא והוא מכיר את שרית חדד...חושב שהיא חברה שלי...חחחחחחחחח הוא הורג אותי עם היציאות שלו! בקיצור, לא ידעתי שזה אמור לצאת כ"כ בקרוב...איזה גונב!

ברור אני קונההה../images/Emo202.gif../images/Emo70.gif

ברור איך שזה יוצא אני קונה... ואמממ..נכון זה היה אמור לצאת סבבה כמו שחיכנו בכל הדיסקים של שרית ואמרו לנו הסבלנות מישתלמתתת
ב"ה ניקנה שיצא

חח .אמרתי בצחוק...פשוט אתה..

פשוט אתה מתעצבן שאני פותחת הודעה חדשה ומזה לא בא לי לעצבן אותך בגלל שנולדה לך אחיינית וזה..

חחחח חמודה...

אין לי מה ליתעצבן מעצבן מתי שפותחים שירשור שיש אותו נושא כבר. חחח לא נולדה לי אחיינית נולדה לי בת דוד חחחח חפיף..
ערב טוב

Music4Life

New member
חחחחחחחחחחחחח זיוית........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי............. איזה מצחיקולה אתתתתתתתתתתתתת
דבר אחד שתדעי, את ממש ממש לא צריכה "לפחד" או לחשוש פה מאף אחד. זה בסדר לפתוח הודעות חדשות, אין בזה רע. תלוי לאיזה מטרה והאם זה פקטיבי.

נכון...

יכולה ליפתוח הודעות בכיף... אבל רק לא לירשום הודעות שיש נושא כזה כבר כי זה סתם... חחחחחח..

למעלה