שאלה.

Yaniv-DC

New member
שאלה.

אם אני לא אוהב את שרית חדד, אז אני גזעני שונא מזרחים? ואם דימונה זה מקום חסר משמעות בעיני, אז אני גזעני שונא דרומיים? נצא מנקודת הנחה שכן, אז בואו נוסיף שאלות. אם אני גם לא אוהב את שלמה ארצי? וגם רמת השרון לא עושה לי את זה? וגם שום מקום בת"א? אפילו ניו יורק, רחמנא ליצלן, זה לא מקום שהתאהבתי בו? אז אני גם אנטי אשכנזי (שהם כידוע, פושעי-אוסלו-לדין, לא?), ובנוסף לזה גם מתרומם ונושך ואוכל... חבל שאין מצב שבו אנשים, במקום להאמין ולחשוב מה שהם מאמינים וחושבים, מוציאים בכל פעם את השד העדתי מהבקבוק. אסור להגיד שלאייל גולן אני לא מקשיב, כי אז אני גזעני, אבל להגיד שאביב גפן לא יהייה אצלי במערכת זה- בסדר. כי זה לא נגד משהו מזרחי. ואז עוד לקרוא לי חזיר
ועוד לא כשר... אוף.

inbale

New member
שאלה

קודם כל יניבי די לקחת ללב..באמת. מילא לי מבריזים מלכים ושוברים את ליבי אבל זה שמאשימים אותך בגזענות??? בחייאת. אבללללללל יום שלם אני מתלבטת לגבי המושג : משתתפת גרועה מפורום אחר. כאילו...ראבק מה זה ???? עלבון???? אחרי שמעירים אותי ב 0400 בבוקר????

Yaniv-DC

New member
אוי ואבוי....

כתבתי גרועה??? אמא´לה.... התכוונתי לקבועה.... יואו... איזה דפיקות לב...

Yaniv-DC

New member
ואם תיכנסי לשם שוב

תוכלי לראות התנצלות רשמית! חחח... כאילו... איים עלי לפנות למנהלי תפוז, אז הפניתי את זה בשבילו
אח"כ הוא איים שישלח אלי את תנועת ההומואים בבאר שבע, תנועה מיליטנטית רדיקלית כהגדרתו, שתציף ותהרוס את הפורום... מעניין אותי מה חושב צוות בנים בלבד על ההגדרה, שכאן מגדירים כך את החמאס...

inbale

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

זאת אפילו התנצלות מרגשת הייתי אומרת.ובחיי שלא לקחתי את זה קשה בכל מיקרה... לפי ההודעות שלו הייתי מגדירה את הבחור כנעץ עציצי במיוחד. קח אותו בהומור כי האמת...לא שווה להתעצבן אפילו למאית השניה מהודעות מפגרות שלו. פאתטי.

Yaniv-DC

New member
פורום אירוויזיון

הכל התחיל מ"ריב" ענק בין תומכי ושוללי שרית חדד. לכל אורך הויכוח, לרגע לא הוכנסה עדתיות, מה גם שחלק מהתומכים שייכים למחנה השמאל-פושעי-אוסלו-אשכנזים-מזדיינים-בתחת-עם-ערבים. בשלב מסויים, הוכנסה הודעה המשווה את בלגייה לדימונה, תוך שימוש במשפט ממופע סטנד אפ. בא אחד המשתתפים, והוציא את השד העדתי מהבקבוק. וכך, בפעם הראשונה בפורום אירוויזיון, הודעה נמחקה, הוא פשוט שלח את חברי הפורום להחנק המונית, וקינח עם נושא החזירים, כשבדרך הוא כמובן עדכן את כולם על כך שאין לי מניות בתפוז כי ערוץ 1 לא משלם הרבה (הודיתי לו על העדכון הכלכלי...), ואיים בשליחת האגודה ההומולסבית הבאר שבעית להציף לי את הפורום... כאן נמנעתי מלהכנס לנושאי סטיגמות ואילו מהן הוא מצדיק, אך כאילו... אותך להנהלת הפורומים?! וזה אחרי שהוא אמר שמשתתפי הפורום ילדותיים... נו, שוין (האם הערה פולנית זו גם רומזת לגזענותי? אני אישית חושב שתוכניות כמשפחת עזאני עושות הרבה יותר נזק, אבל זה כבר לפורום טלוויזיה...) בקיצור, מה לעשות, אני לוקח דברים ללב קשה מדי, וכנראה אחרי אבא שלי, תורי יהייה לעבור צינתור...
יניב

אלי פלס

New member
יניבושקה

לא ראית שגם אני "..." (רציתי לצטט משהו שהוא אמר עלי, אבל כבר הספקתי לשכוח)??? אתה הרי יודע שאני חולה עליך. מה משנה לך מה אומר גלעד זה או אחר? (אגב, תזכיר לי כמה ימים נשארו לדילדו ולדובי?)

Yaniv-DC

New member
יאאא... סוטה...

לא יודע. עזוב, אני בדיכאון. לא יהייה לי כסף עד אמצע ינואר (מי שמקטר על בירוקרטיה בישראל ולא מכיר את האמריקאית, לא יודע בירוקרטיה מהי). בקיצור, אני כנראה מבטל עעעעעד הקיץ. יש למישהו 500 דולר להלוות לי?

אלי פלס

New member
היי, אתה

אנחנו יכולים לעשות כאן מגבית. מה דיכאון? מה דוחה? שוםםםםםםםםם!!!!!!! אנחנו נעשה כאן טוב. קאפיש?

Yaniv-DC

New member
הבהרה...

בעקבות מסנג´רים דואגים - לא, אני לא גווע ברעב, כסף לאוכל יש, פשוט את הטיסה לארץ נדחה בכמה חודשים... ה"למישהו יש בלה בלה להלוות" היה בצחוק....

Gefen

New member
ואני כבר דאגתי..../images/Emo4.gif

אבל עכשיו נרגעתי..

למעלה