שאלה????

aphrodisiac666

New member
שאלה????

האם משהו מכיר דרך לשמור קובץ בעמצאות JAVASCRIPT ? ובבקשה בלי תגובות כמו "לJS אין רשות לשמירה" וכו´ כל זה ידוע. אבל יחד עם זה יש מרבה פונקציות בJS שהן מוסתרות אז אולי משהו יודע...?

תמר,

New member
"ל-js אין רשות שמירה"

סתאאם. אתה כמובן יודע שזה נכון, א ב ל יש איזו-שהיא אפשרות דחוקה שגם עולה כסף, וזה לרשום סקריפט (נראה לי תמורת 20$ ליחיד ו-400$ לארגון). עושים את זה באמצעות verisign או thawt ודומיהם, המוכרים מתחום ה-secured servers. באופן כזה, ב-netscape ואך ורק ב-netscape, תוכל לבצע כל מיני פעולות האסורות לעשות באופן רגיל. אני לא יודעת אם גם שמירת קובץ, אבל מי יודע, אולי גם כן... הסבר על זה תוכל למצא פה: Applying Signed Scripts ואם תרצה לרכוש certificate, תוכל לעשות זאת כאן: Code Signing Digital IDs

philips

New member
הממ...

המממ...כמה רעיונות.. קודם כל , בריצה על NETSCAPE , תוכל לנסות ליצור קשר עם ה JVM ואולי שם לתכמן משהו , אך לא נראה לי שזה יעזור... כעיקרון אינך יכול לבצע כל פעולת IO והדבר הגיוני....זהו SECURITY RISK עצום , ואני אישית מקווה שלא ניתן לשמור..

neatsun

New member
אתה יכול להשתמש

ב FSO בכפוף לרמת ה security של המשתמש. בחלק מהרמות ה browser יתעלם מהבקשה, ובחלק הוא יציג prompt לבקשת רשות מן המשתמש. כמו כן - מכיון שלא ציינת בדיוק איזה מידע אתה רוצה לשמור, אני רק אזכיר שיש אפשרות להשתמש ב userData Behavior לצורך שמירת נתונים למחשב המשתמש (מלבד עוגיות, שאותן אתה וודאי מכיר)

aphrodisiac666

New member
תודות וכמה שאלות...

קודם כל תודה לתמר אבל אני מכיר את זה ולא אני לא רוצה לשלם כסף :) לPHILIPS תודה אבל אני לא יודעה JAVA :( עכשיו NEATSUN מה זה FSO ??????. ודבר שני איפה אני יכול ללמוד על Behavior לעומק ? חוץ מMSDN כי שם זה קצת כבד... אהה כן אני צריך לשמור קובץ טקסט פשוט.

neatsun

New member
FSO

זה File System Object. אתה יכול להשתמש בו בקליינט, בדומה לשימוש בשרת, שוב, כפי שאמרתי - בכפוף להגדרת ה security של המשתמש. פרטים ב MSND לגבי Behaviour אין לי מקור יותר טוב מ MSDN.אבל userData בכל מקרה לא יאפשר לך לשמור קובץ טקסט.

למעלה