שאלה

tide1

New member
שאלה

היי, יש לי מחשב נייד י.ב.מ ונתקלתי בבעיה שאינני יודעת אם היא קשורה לעצם היותו מחשב נייד, אך בכל אופן אשאל אותה- כשאני לוחצת על האייקון של האינטרנט כדי להיכנס לאינטרנט המחשב לא מגיב, כלומר- בהתחלה מופיע שעון החול הרגיל ולאחר מספר שניות הוא פשוט נעלם ואין תגובה.. מישהו יודע מה לעשות? ברצוני לציין כי הן האייקון שעל שולחן העבודה, הן האייקון שליד ה"התחל" והן זה שבתוך ה"התחל" לא מגיבים, והדבר קורה אך ורק עם האייקון של האינטרנט. מישהו יכול לעזור לי?

Jan22

New member
נשמע כמו מסיבה של רוגלות ..

סוסים טרויאנים ושות' ; תורידי את ADAWARE/SPYBOT מהאתר הבא - אחרי ההתקנה תעדכני אותם דרך הרשת ואז תריצי בדיקה ; כמו כן ,מומלץ מאוד לעשות בדיקת וירוסים תחת NOD32 . http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=99 את ADAWARE תוכלי למצוא דרך גוגל ,תרשמי ADAWARE DOWNLOAD .

bar666xp

New member
אני דווקה הייתי מתחיל בהסרת איטרנט

אקספלורר והתקנתו מחדש אחרי השלבים הבאים... בשלב שני בדיקת וירוסים רוגלות(ADWERE) טרוינים וכו' (בקיצור וירוסים). שלב שלישי בדיקה וסידור רג'סטרי (יש תוכנה חינמית של מיקרוזיפט REGCLEAN) שלב רביעי הפעלת המחשב מחדש והתקנת אינטרנט אקספלורר...או כל דפדפן אחר. בנאלי אבל אם יש וירוס/ים אני ממליץ על פרומט והתקנה מחדש של WINDOWS וזאת ביגלל כמה סיבות הראשונה מערכת השיחזור של WINDOWS הרבה וירוסים מנצלים מערכת זאת כדי לצוף מחדש אחרי שלכאורה הוסרו...מספר לא מבוטל של וירוסים מנצלים את כפילויות הרישומים של WINDOWS כדי שירדו מחדש מהנט נכון בעיקר לWORM וטרוינים גם הם כניראה אימצו את שיטת מיקרוזיפט יש עידקונים נסגור תחור אבטחה כאן נפתח במקום אחר.

bar666xp

New member
אני נגד......

להתקין אותו ביכלל אבל מיקרוזיפט תמיד יכניסו אותו בהפוך. אבל על איזה אקספלורר אתה ממליץ? slim browser, netscape....???

Jan22

New member
באפשרויות למעלה ..

תבחר בOPTIONS - AD HUNTER ותסמן את כל האפשרויות בV .

Jan22

New member
אכזב אותי קשות ..

אחרי חודש וחצי הפרסומות חזרו בפול-גז ; אחרי 2 דקות האנ-אינסטול כבר פעל..

יאיר B

New member
התקנת את כל החוסמים האפשריים?

אגב, רק בשביל ההגינות, ההודעות לתפוז נכתבות דרך מקסטון - בעיקר בגלל ההרחבה היחודית לתפוז (זה כל כך נוח...). חוץ מזה הוא משמש גם לאוניברסיטה (הבני ז***ת לא רוצים להתאים את ממשק ההי-לרן לפיירפוקס
).

Jan22

New member
זה מה שמוזר ,התקנתי הכל .

והפרסומות המזורגגות הללו חוזרות ושבות !

למעלה