שאלה!

frash22

New member
שאלה!

באלבום :Jimmy Page & The Black Crows 'Live At The Greek'\Live At The Greek הקרואוס עושים שם רק שירים של זפלין או גם שירים שלהם? כי ראיתי שיש שם שירים כמו shape of things to come ו my time of dying שלא יודע לא נראה לי שהם של זפלין..... בכל מקרה תודה מראש!

AeroTom

New member
הרוב של זפלין והשאר קאברים אחרים

בגלל זכויות וכאלה הם לא יכלו להכניס שירים שלהם לאלבום. יש בו 14 שירים של זפלין ועוד 6 קאברים אחרים, שהם: Shapes of Things של ה-Yardbirds Woke Up This Morning של בי.בי קינג Oh Well של פיטר גרין ו-Fleetwood Mac Shake Your Money Maker של אלמור ג'יימס Sloppy Drunk ו-Mellow Down Easy In My Time of Dying הוא כמובן שיר (ענק) של זפלין (מתוך Physical Graffiti). האלבום מלא בביצועים אדירים. גם לשירי זפלין וגם לקאברים האחרים. אלבום לייב משובח ומומלץ ביותר!

frash22

New member
וואלה תודה על המידע

אבל עכשיו סיקרן אותי איך השירים שלהם אתה יודע או מישהו אחר על שירים או דיסק שלהם טוב יענו שירים רק שלהם או לפחות בעיקר שלהם?

AeroTom

New member
אז הנה לך מידע

קודם כל דובר פה לאחרונה על ה-Greek וה-Crowes. אתה יכול לקרוא קצת בהודעת בשרשור הזה. הם אחת הלהקות הכי אהובות עלי (וגם של Aeroguy כאן). היינו ב-3 הופעות מדהימות שלהם גם בחודש שעבר בלונדון. יש להם 6 אלבומי סטודיו (הראשון יצא ב-1990 והאחרון בינתיים ב-2001). אלבום לייב שלהם, אלבום הלייב של ה-Greek עם ג'ימי ואלבום אוסף אחד. להתחלה הייתי הכי ממליץ את 2 האלבומים הראשונים: Shake Your Money Maker The Southern Harmony & Musical Companion אלבומים מלאים בכל טוב. בארץ די קשה למצוא אלבומים שלהם האמת, אבל אם תמצא דרך הזמנה מאמזון או משהו או בכל זאת בחנויות שונות בארץ - מומלץ מאוד. בגרסה היפנית אגב של Live At The Greek יש 2 שירי בונוס: In The Light Misty Mountain Hop

למעלה