שאלה ...

שניניני

New member
שאלה ...

שלום לכולם, אני לא מבינה הרבה בגרפולוגיה אבל שמעתי לא מזמן את אחד האסטרולוגים המפורסמים בארצנו וגם קראתי בספרו שהצורה שאנחנו סוגרים את הסמך יכולה להעיד אם אנחנו כרגע מאוהבים/אוהבים..כשהרעיון הוא שסגירה של הסמך למטה היא סימן לא טוב למאוהבות ואהבה ,סגירה בצד מרמזת על שגרה במע´ יחסים וסגירה למעלה על אהבה ומאוהבות..מאז אני מוטרדת מזה ביותר מכיוון שבחור שהכרתי והחל ביננו רומן קטן סוגר את הסמך למטה..כשאמרתי לו את זה הוא צחק ואמר שהוא יתחיל להתאמן ולכתוב את זה אחרת..אבל אותי זה לא מצחיק בכלל.. מה דעתכם? אני כל חיי סוגרת את הסמך למעלה .. אודה לתשובתכם. אני

אריק!

New member
יקירתי

תעשי טובה לעצמך ולכם ותעזבי את האות ס´, שכן גם אם יצייד אותך מישהו באיזהשהי הנחיה כללית תאורטית כזו, הרי בלי ידע נוסף לא תוכלי לעשות עם זה כלום. אבל כן תשימי לי אם הוא אוהב אותך באמת, מתעניין ודואג לך, ותעשי לו טסטים קטנים. מאריק, שבאופן זמני חבש את מגבעת היועץ לחברויות ויותר.

שניניני

New member
התכוונתי גרפולוג..

ואולי מן הראוי שגרפולוגים יהייו קצת יותר זהירים במתן עצות וכללים לקהל הרחב שלוקח אותם ברצינות..

זה באמת מן הראוי ולכן כאן לא

תמצאי עצות כאלה. לעומת זאת אם תחפשי בטאג ליינס או במאמרי הפורום ובקישוריו חוות דעת על אילון בן יוסף, תמצאי שאנחנו מסכימים לדעתך.

שניניני

New member
הבנתי..

טוב, התחלתי לקרוא קצת יותר לעומק את מה שכתוב בפורום + רשימת המאמרים המכובדת..(כן, זה מה שאני עושה בזמני החופשי בעבודה..)ואני מבינה קצת יותר לפחות לגבי הגישה הקצת יותר מורכבת ואמנותית (כל לפחות אני מתרשמת..) . מרתק!!! שני

למעלה