שאלה.. יש פה בנות שגרות\גרו אצל המשפחה בה הן עובדות\עבדו?
נ נהנה דארלינג New member 8/4/06 #2 מה שנקרא אופר.... אני אישית לא. אני לא בטוחה שזה מתאים לכל אחת...
מ מותק פרוטק New member 8/4/06 #3 לא בהכרח אני אופר אבל אני ישנה בבית, פשוט נמצאת עם הילדים מהשניה שהם מגיעים הביתה ועד שהם ישנים.
N nur01 New member 11/4/06 #5 אופר ישראלית לעבודה באנגליה שלום, אני מגיעה לאנגליה בתחילת יולי. שמי נורית ואני בת 25 ובעלת נסיון בתחום. משפחה אשר מחפשת אופר ישראלית לעבודה אצלה באנגליה יכולה לפנות אלי למייל: [email protected] ואשמח להחליף פרטים.
אופר ישראלית לעבודה באנגליה שלום, אני מגיעה לאנגליה בתחילת יולי. שמי נורית ואני בת 25 ובעלת נסיון בתחום. משפחה אשר מחפשת אופר ישראלית לעבודה אצלה באנגליה יכולה לפנות אלי למייל: [email protected] ואשמח להחליף פרטים.
ק קסם של מאפרת New member 9/4/06 #4 עשיתי את זה שנה בארה"ב הייתי אופר וישנתי אצלם בבית הייתי חלק מהמשפחה... בעבודה הנוכחית כשהם היו קטנים יותר הייתי נשארת לישון ועוזרת לאם כשהאב היה בנסיעות עבודה.... מה השאלה?
עשיתי את זה שנה בארה"ב הייתי אופר וישנתי אצלם בבית הייתי חלק מהמשפחה... בעבודה הנוכחית כשהם היו קטנים יותר הייתי נשארת לישון ועוזרת לאם כשהאב היה בנסיעות עבודה.... מה השאלה?