למרות שהעדיפות הולכת למדאל, הוא אלבום יותר שלם מבחינה רעיונית, וכל השירים בו טובים. אלבום מצוין. לעומת זאת- בAHM יש שלושה שירים שאני מאוד אוהב של פינק פלויד: If, Fat old sun, summer 68. בקיצור, מדאל יותר חובה.
יש לי מבין האלבומים האלה את דה דויזיון בל, מידל ודה פיינל קט.. עוד מעט אני קונה את אטום הארט מוזר... אבל לדעתי כדאי לך את מידל. אחלה אלבום. אפשר להקשיב לו ימים שלמים. (וואי כמה זמן לא כתבתי כאן... אני חושבת שהייתי פה עם הכינוי הישן שלי)
הממ יש לי את animals,DSOTM, the wall..... אני אוהבת את שלושתם מאוד.... אבל אני יותר מתחברת ואוהבת כרגע את דה וול ואת דה דארק סייד .... ואני גם מכירה את wish you were here ואותו אני גם מאוד אוהבת....
שפינק פלויד זו להקה שאפשר פשוט לקנות את כל האלבומים שלה כי זה גורם לך לאהוב אותם רק בגלל שהם של פינק פלויד ולא בגלל שהם טובים. הם מנגנים מגוון סגנונות ולא כל אחד יאהב את כולם. לדעתי לא כל הדיסקים שלהם מצויינים
הסיבה שאני רוכש ומנסה לררכוש את כל התקליטים שלהם כי: א- אני לא יודע עדיין אם כל התקליטים שלהם טובים או לא טובים או יותר נכון להגדיר שתקליט X הוא טוב ותקליט Y הוא לא טוב. ב- מעניין אותי למדוד תקליט לא רק ע"י שיר זה או האחר המוקרים לנו מהאוספים שנותנים לנו כביכול את THE BEST OF... ג- וכן אני לא מתבייש להודות בכך שאני בתור מעריץ של הפלוייד רוצה את כל התקליטים שלהם. ד- פינק פלוייד הם להקה של תקליטים ולא להיטים ועניין של תקליט טוב או לא טוב הם עניין של טעם וריחץ אז לבנתיים אני קונה את כולם חוץ מ- SHUNE ON.