שאלה

kalista

New member
שאלה

מה האלבום הבא שכדאי לי לקנות מבין האלבומים הבאים: the final cut.Meddle.The Division Bell. Atom Heart Mother?

holo

New member
meddle/AHM

למרות שהעדיפות הולכת למדאל, הוא אלבום יותר שלם מבחינה רעיונית, וכל השירים בו טובים. אלבום מצוין. לעומת זאת- בAHM יש שלושה שירים שאני מאוד אוהב של פינק פלויד: If, Fat old sun, summer 68. בקיצור, מדאל יותר חובה.

אממ

יש לי מבין האלבומים האלה את דה דויזיון בל, מידל ודה פיינל קט.. עוד מעט אני קונה את אטום הארט מוזר... אבל לדעתי כדאי לך את מידל. אחלה אלבום. אפשר להקשיב לו ימים שלמים. (וואי כמה זמן לא כתבתי כאן... אני חושבת שהייתי פה עם הכינוי הישן שלי)

DOCTOR ROBERT

New member
Meddle

פיינל קאט ממחזר את החומה, דיויז'ן בל הוא פ"פ ממחוזר, ואין לי מושג לגבי אטום הארט מאדר. למרות ש-Final Cut עולה על כולם מבחינת הטקסטים.

יוני בלוך- אולי זה אני

סתם פשוט דיסק טוב ולמרות שמדל ענק אני לא רוצה לומר סתם וזה תלוי בדעה שלך על דיסקים אחרים איזה אלבומים אחרים אהבת?

kalista

New member
אני ממש אוהבת

את יוני בלוך !!! ויש לי את הדיסק שלו... הוא
!
הממ יש לי את animals,DSOTM, the wall..... אני אוהבת את שלושתם מאוד.... אבל אני יותר מתחברת ואוהבת כרגע את דה וול ואת דה דארק סייד .... ואני גם מכירה את wish you were here ואותו אני גם מאוד אוהבת....

itaikuskus

New member
meddle

חברים, להפנים, אומרים את זה מדל, לא "מידל". מידל=אמצע מדל=להתערב, להכניס את האף תקני את מדל.

אני לא חושב

שפינק פלויד זו להקה שאפשר פשוט לקנות את כל האלבומים שלה כי זה גורם לך לאהוב אותם רק בגלל שהם של פינק פלויד ולא בגלל שהם טובים. הם מנגנים מגוון סגנונות ולא כל אחד יאהב את כולם. לדעתי לא כל הדיסקים שלהם מצויינים

שלום חן

New member
ואני אומר את דעתי...

הסיבה שאני רוכש ומנסה לררכוש את כל התקליטים שלהם כי: א- אני לא יודע עדיין אם כל התקליטים שלהם טובים או לא טובים או יותר נכון להגדיר שתקליט X הוא טוב ותקליט Y הוא לא טוב. ב- מעניין אותי למדוד תקליט לא רק ע"י שיר זה או האחר המוקרים לנו מהאוספים שנותנים לנו כביכול את THE BEST OF... ג- וכן אני לא מתבייש להודות בכך שאני בתור מעריץ של הפלוייד רוצה את כל התקליטים שלהם. ד- פינק פלוייד הם להקה של תקליטים ולא להיטים ועניין של תקליט טוב או לא טוב הם עניין של טעם וריחץ אז לבנתיים אני קונה את כולם חוץ מ- SHUNE ON.

למעלה