שאלה

surke8

New member
שאלה

שלום לך אי בת 45 גרושה 3 וחצי שנים ומאז שיש לי זוגיות חדשה 3 שנים גיליתי את ההנאה האמיתית ממין אבל יש לי מספר בעיות . 1 כשאנו עושים אהבה יש לי תנוחה אחת שמענגת אותי והיא כשאני על הבטן {כך אני מאוננת} וכשאני על הגב פחות וכמעט לא, שאלתי האם זה נורמלי שהתנוחה המסיונרית אינה מענגת אותי בכלל? 2 אנו לא חווים חדירה בן זוגי מסיים בחוץ משום שבתנוחה שאני על הבטן כואב לי והוא לא רוצה להכאיב לי ,האם זה מוריד מהנאתו אני חושבת שכן וזה מדאיג אותי?גם התנוחה שאני על הגב לא נוח לי וכואב שהוא מתנועע עם הרגליים והוא גם מסיים בחוץ אך לעיתים רחוקות משום שיודע שלא נוח לי. איך אני יכולה לפתור את זה ולהביא אותו להנאה מושלמת? 3 אני לא חוויתי אורגזמה עד לפני כחצי שנה וגם אז לא ידעתי שאני חווה הרגשתי עונג ותחושה שהגעתי לשיא ואז התחלתי לרעוד ולהתכווץ עד כדי התרוממות הגוף. נשמתי מהר עד קוצר נשימה ואחרי כ5 דקות או יותר נרגעתי האם מה שאי חווה זאת באמת אורגזמה? 4 בזמן האחרון אני מרגישה כל כך מגורה שיש לי מספר גלי עונג האם אלה גם אורגזמות האם אני חווה מספר אורגזמות או שזאת רק אחת? 5 שאלה אחרונה בזמן האחרון אני מאוד מגורה וכשבן זוגי יורד ממני אני נשארת על הבטן ואני מוצאת את עצמי חווה אורגזמה על ידי אוננות {בן זוגי מאושר שאני מתענגת} האם זה תופעה נורמלית אחרי עשיית אהבה לאונן? אני מודה מראש על סבלנותך ואני מרגישה כמו בת 16 שחווה בפעם הראשונה בתודה מראש שרינה

איזו חמודה...תיכנסי.

חחחח ראסמי כמו בת 16....את לא למדת את הדברים האלו שהיית קטנה? לא נורא... בואי אני אסביר לך כמה דברים ממה שאני יודעת...אל תסמכי רק על הנסיון שלי.אני מציעה לך לתייעתץ עם עוד... אז ככה: עם בעלך הקודם לא שכבת?לא חווית אורגזמה? את אומרת שאת מאוננת...שאת מאוננת את לא מגיעה לאורגזמה?ניסית הכל? את צריכה להגיע לבד קודם כל..ככה את יודעת ומכינה את עצמך למה שיבוא. את כבר מנוסת כאילו. בקשר לשאלות: 1.זה נורמלי לחלוטין שהמיסיונרית לא מענגת אותך. ההסבר הוא פשוט.במיסיונרית בקושי ניתן להגיע לנקודת הג'י וברוב הפעמים איבר המין שלו נתקע אצלך באיזשהו מקום כזה בפנים....הקיר של האיזור..משהו כזה..אני לא יודעת איך להסביר.אני רק יודעת איך זה מרגיש. לא מענג משהו. בתנוחה השניה יש מגע ישיר בנקודת הג'י-שזו מעניקה לך את ההנאה והאורגזמה עם הדגדגן או בלעדיו. יודעת על הנקודה? 2. התכוונת שבעלך לא גומר בפנים או שהוא בכלל לא חודר? לדעתי אתם צריכים יותר תקשורת..אתם אמורים להיות פתוחים ולנסות הרבה תנוחות ולחדש כמה שיותר...אל תחשבו על הגמירה והאורגזמה..תנסו ותגוונו..תנסו כמה שיותר ותדברו על מה נוח ומה אתם אוהבים...כדי שתרגישו בנוח וגם שיהיה לכם קל ותדעו איך לענג אחד את השניה.שווה לבדוק ולחקור. את לא יודעת אם לא נוח או כן נוח לו?חשבת על לשאול אותו!?תביני, המפתח בכל זוגיות זה התקשורת!!!תדברי איתו על זה....תהיו מודעים להנאת השני.הרי לא סתם אתם ביחד! 3. לפי התיאור הכללי שלך, אני באמת חושבת שזו אורגזמה. הרבה מתארים אותה ככה. כל אחת בעוצמות שונות. את צריכה לנסות גם לבד להגיע לזה ולראות מה התחשות בדיוק...תתחילי להכיר את גופך יותר טוב-אין בזה כל חטא! 4. גלי עונג?איפה?באיזה זמן? תראי...לדעתי מה שאת חווה זה חרמנות...ויש את זה לכל אחת...אורגזמה זה בתכלס דבר שנורא קשה לפספס ולהתעלם ממנו.. וזה לא בא ככה בקלות. מממש לא. 5 וברור שזה נורמלי. קודם כל-כל מה שבינך לבין בעלך מוסכם הוא נורמלי. תביני, באהבה אין ספר חוקים, אין נורמלי לא נורמלי. עושים מה שנכון לזוג עצמו, מה שהם רוצים, לפי הרגש ולפי הרצון!!!תפסיקי להפעיל הגיון כי זה רק יוריד מההנאה!אם הוא אוהב לראות אותך ככה ואת נהנהת מזה-מה רע?! הרבה זוגות עושים ככה...תביני..גברים הם יצורים די מוגבלים...קשה להם להנות ואח"כ גם לענג אותנו....אז מה נעשה?!נוותר על האורגזמה האלוהית!?בחיים לא!נביא אותה בעצמנו!!וזה נורמלי לחלוטין אם שניכם מרגישים בנוח עם זה. וזו לא אחת כאן...יש בעקרון הרבה כאן...חחחח. בהצלחה...ואנחנו פה תמיד בשבילך.

למעלה