שאלה למישהו יש את האתר של ילדות רעות?
ה המלאכית של אונה New member 6/4/06 #3 ../images/Emo207.gifאאא קבלו ת'דף של קרן ברגרר!! קרן ברגר חחח..חיפשתי אותה במיוחד.. קרןן החלטתי-אני אוהבת את קרן ברגרר! היא כזאת חמודהה!!
../images/Emo207.gifאאא קבלו ת'דף של קרן ברגרר!! קרן ברגר חחח..חיפשתי אותה במיוחד.. קרןן החלטתי-אני אוהבת את קרן ברגרר! היא כזאת חמודהה!!
ה המלאכית של אונה New member 6/4/06 #6 חחחח..בבקשה../images/Emo8.gif הנה התמונה המלאה-->> איזו מושלמתת.. מראים אותה גם בפרסומת של הוט.. תרדו למטה קצת ותראו..
חחחח..בבקשה../images/Emo8.gif הנה התמונה המלאה-->> איזו מושלמתת.. מראים אותה גם בפרסומת של הוט.. תרדו למטה קצת ותראו..
ר רונוש חיים שלי 2 New member 6/4/06 #5 איזה מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
T ThE SuPeRsTaR GiRl New member 6/4/06 #8 גם לימור אטיאס (חלי) שם../images/Emo26.gif http://www.d-n-a.co.il/artist.asp?id=353
E ester6 New member 6/4/06 #9 איזה חמודה../images/Emo9.gif היא ממש מתוקה אבל לפי דעתי יותר יפה לה בלי הפוני שיש לה בסידרה... אבל לא נורא גם עם הפוני היא ממש חמודה
איזה חמודה../images/Emo9.gif היא ממש מתוקה אבל לפי דעתי יותר יפה לה בלי הפוני שיש לה בסידרה... אבל לא נורא גם עם הפוני היא ממש חמודה
ה המלאכית של אונה New member 6/4/06 #18 חחח..היא אשכנזייה../images/Emo6.gif ולשיר- "אואה אואה איי איי איי..אולי הלכת רחוק מדי.." קוראים בכלל "עד הקצה".. ואתניקס כתבו והלחינו אותו..ככה היא אמרה בצ'אט
חחח..היא אשכנזייה../images/Emo6.gif ולשיר- "אואה אואה איי איי איי..אולי הלכת רחוק מדי.." קוראים בכלל "עד הקצה".. ואתניקס כתבו והלחינו אותו..ככה היא אמרה בצ'אט