שאלה...

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
שאלה...

אנחנו יודעים איך "מפרטים" גמבוני בית... אבל אנחנו לא יודעים איך משיגים אחד... הרי לא קונים אותם נכון???

../images/Emo153.gifכן, הם באים עם הבית

רון אמר שאין להם גמדון כי הבית שלהם לא גדל או משו כזה.. נעארף

רזושש

New member
זה משו שעובד בירושה לא?

בטח בעבר כל גמדון בית חיפש משפחה כדי שתיתן לו הגנה, וככה זה עבר בירושה (עזבו אני מושפעת משיעורי היסטוריה :=/

זה נראה שדווקא ההפך

המשפחה הם אלה שחיפשו לעצמם עבד, משרת. השאלה היא איך כל ציבור גמדוני הבית נמכר לעבדות?

יש לי תחושה זה

אולי היה בתקופת סליתרין סלאזר כלומר אולי הוא התחיל את זה.... או בכלל אחד מטהורי דם "הצדיקים" עעללללק!

רזושש

New member
יכול להיות שהגמדונים היו צריכים

שיגנו עליהם, אולי וולדורט אצה להרוג אותם או משו..

ציטוט שלך../images/Emo26.gif

יכול להיות שהגמדונים היו צריכים שיגנו עליהם, אולי וולדורט אצה להרוג אותם או משו.. ועל זה שאלתי על המאלפויים. ונכון, יש להם כוח ולא מעט כסף (בלשון המעטה
), אבל הם לא בדיוק משפחה שיכולה להגן על גמדון בית מפני וולדמורט, שרצה להרוג אותם או משהו. נראה לי.

רזושש

New member
סליחה על כל השיגאות, הקלדתי מהרר

כן.. אבל דובי (סתומרת סבתא של סבתא של סבתא של סבתא של דובי) כנראה לא חשב על זה, חוץ מזה משפחת מאלפוי הם לא המשפחה היחידה שיש להם גמדונים..

לא אמרתי שהם היחידים../images/Emo2.gif.

ומצד שני, אני לא יודעת אם דובי היה דורות אצל המאלפויים או לא.

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אולי קסם כבילה או משהו.

אם כבר, בספר החמישי אז יש את כל הראשים של אבותיהם של קריצ'ר. אז איפה הם מוצאים עם מי לעשות ילדים? (אמג, העילגות
) בפורום הכירות אולי? XP

A Radcliffe

New member
אם יש בית גדול,../images/Emo129.gif

הם באים לשם. אני חושבת.... אני מניחה.... אולי.........

אני תמיד חשבתי שהם פשוט

דופקים לך על הדלת.... אבל זה לא נראה הגיוני... כי אז לכולם היה... אולי צריך לקנות אותם ממשרד הקסמים או משהו

למעלה