שאלה

שאלה

אייך קוראים לשיר שמתנגן ברגע של הפרסומת של העונה החדשה של 12+? וגם יש עקרות בית נואשות.עונה 2..

Aviad1987

New member
היא מתכוונת לפרומו החדש של יס פלוס

לעונה החדשה. הצבא ממש איפס אותך, הא?

gilriv

New member
הפרמאים לשלל העונות החדשות

לזמרת קוראים !הטה ג'יימס והיא זמרת ששרה בפסקולי ג'יימס בונד זמרת העבר משנות ה80

ih10

New member
בכל מקרה, מחלקת הפרומואים של יס

הולכת בזמן האחרון על רמיקסים של מוזיקה ברזילאית בסגנון של VERVE, אז מי שאוהב את זה שיחפש את שלושת אוספי הרמיקסים של הלייבל הזה

ih10

New member
שכחתי לציין שהשיר בפרומו של עב"נ

הוא מתוך האוסף הראשון Dinah Washington - Is You Is Or Is You Ain't My Baby (Rae & Christian Remix)

gadgad0

New member
וכרגיל, מפגן של בורות של הממליציסטן

Etta James (ולא "הטה") היא אחת מזמרות הג'ז הגדולות ביותר, שהקריירה שלה החלה בשנות החמישים (ולא בשנות ה-80). היא בת 68. היא מוכרת במיוחד מהביצוע האדיר שלה ל-At Last. ופסקול סרט הג'יימס בונד היחיד שהיא שרה בו הוא הסרט "המרגלים מממליציסטן", המתאר את מלחמתו של סוכן הוד-מלכותה ברשת מרגלים ממליציסטניים הנוהגת להמם את קורבנותיה במפגן של בורות, צרות-אופק וטמטום חסר-גבולות.

gilriv

New member
?

טוב נו ידעתי את השם ?אבל לא ידעתי לכתוב את זה טוב _אז ישר אתה מקלל ידעתי שאם אני יכתוב פה וזות הזמרת בפרומו תשאלו את טלי
אבל אתה למה אתה מקלל יא אגואיסט מסריח ?! יא טרול מסריח אין לכה חיים אז אתה סתם נטפל ,עכשיו אני יודע בטח אתה בעצמך טרול או עיתונאי או אין שאתה קורא לכה בתעודת הזהות אולי אתה הוא הרוסי שבא מסרביה ככה החיים יא מניאק
-------------------------------------------------------------- יש פה מניאק שמשחד את תפוז למה אתה לא מסתלק לעולמים ולתפארת המדינה שלך רוסיה

ih10

New member
אתה מתווכח איתו על מי זאת ואיך

כותבים את השם שלה, אבל זאת בכלל לא הזמרת ששרה את השיר בפרומו, אז מה זה משנה?

gilriv

New member
זמרת עם קול גבוהה

אתה יודע מיזות {זה גם לפעמים מתחלף השירים ?אני רוצה לנצח בזה ושהוא יעוף מפה לעולמים -זה התערבות

ih10

New member
השירים בפרומו מסוים לא מתחלפים

הקול והסגנון של אטה ג'יימס בכלל לא דומה לשיר מהפרומו

gadgad0

New member
3 הערות לרגל השרשור, אם יורשה לי:

1. אוספי ה-REMIXED של VERVE הם של מוסיקת ג'אז ובלוז ולא ברזילאית (למרות שיש באוספים כמה קטעי בוסה נובה). 2. הסגנון והקול בפרומו הם אכן של אטה ג'יימס (ששרה אפילו גירסת כיסוי ל-MISS YOU של הסטונס). כך שנדמה לי שזאת היא בפרומו, ויתכן שהממליציסטאן צדק (אגב, לראשונה בחייו). 3. מי שאחראי על המוסיקה במחלקת הפרומו של יס פלוס, שמאז ומתמיד ניחן בטעם משובח במיוחד, משתמש באחרונה במוסיקה הקורצת לבני הארבעים פלוס (נגיד) מבינינו: דיינה וושינגטון, בוסה נוסה, אטה ג'יימס (?). האם יש פה קריצה לקהל יעד מבוקש שמתרחק מפיפטי סנט ודומיו כמו ממגיפה? אם כן, יש דרישה דחופה מטעם קהל היעד הזה: לפרומו של העונה החדשה של הסופרנוס - SINNERMAN בביצוע של נינה סימון יתאים בול.

gadgad0

New member
והערה רביעית:

בעניין בקשתי לאימוץ SINNERMAN לפרומו של הסופרנוס. צריך רק לקרוא כמה שורות מהשיר כדי להבין כמה הוא מתאים לעונה האחרונה של הסדרה הזאת: Sinnerman where you gunna run to Sinnerman where you gunna run to Where you gunna run to All on that day אבל, במחשבה שניה, מצידי אפשר לשים בפרומו גם שיר של אבי ביטר. הסוף של טוני יגיע בכל מקרה...

gilriv

New member
זה בפרומו של עקרות בית נואשות

בפרומואים של הסדרות החדשות זה רק המנגינה -לה לה לה

למעלה