שאלה :)

Soul Reaper

New member
שאלה :)

שלום לכולם. בזמן האחרון אני מתעניין בנושא הרונים, ונתקלתי בספר 'רונים' מאת אלי מורג .. רציתי לשאול .. האם הספר מתאים לאחד כמוני? מתחיל . כלומר, הספר נועד גם לאנשים שרק מתחילים בנושא בלי ידע מוקדם? מקווה שהבנתם ;) תודה רבה .

המלצתי -

להבנתי הספר מלא שגיאות בסיסיות יחסית ומכיל חומר לא שלם ולפעמים מטעה. אני ממש לא ממליצה עליו. אניממליצה לך לקרוא את הספרים של ראלף בלום, והראשון בהם - the book of runes. זה אמנם באנגלית, אבל חומר מצויין ושווה את המאמץ! הצלחה!

Soul Reaper

New member
קודם כל, תודה

חח על ההתיחסות . עכשיו.. יש לי קצת סכסוך עם ספרים באנגלית אני אשמח לשמוע המלצה על ספר בעברית , בכל זאת . תודה רבה .

אין.

אני כתבתי ספר. הוא גמור ומחכה להדפסה. אני מבטיחה ליידע, אבל בעניין הזה, כמובן, דעתי היא לא אובייקטיבית... בכל אופן, השתדלתי להכניס לתוך הספר חומרים מתחום המדיטציות, הילינג, חיזויים, קמעות... אני מקווה שהוא בסדר. אז זהו, אני מקווה מאוד שבקרוב הוא יראה אור
חוץ ממנו,אין ספרים נוספים בעברית על הנושא, ואני בפירוש לא ממליצה על הספר של האלי מורג... לטעמי, הוא יעשה יותר נזק מתועלת...

Soul Reaper

New member
אוקיי:)

אני מעדיף לחכות לספר שלך :p גם בגלל המידע על הנושאים האחרים שגם בהם אני מתעניין. בהצלחה =L .

למעלה