שאלה...

~BLINK182_gurl~

New member
שאלה...

מישהו יודע למה לעזאזל לא עידכנו את האתר של בלינק כבר יותר משבוע? זה מדכא אותי....
ובבקשה!!!! תיכתבו דברים מעניינים... הפורום מתייבש....
שירה

Alinush182*

New member
הורדתי!!!!!

את הקליפ החדש! סוף סוף! איזה קליפ יפה ......... קליפ מאוד חזק...... ומאוד עזוב....גרם לי לבכות..... ושיר ג~א~ו~נ~י!!! שיר חזק ומשמעותי..... ושמתם לב שבקליפ הזה בלינק לא מפזזים ערומים ברחוב/בחוף כמו שהם בדרך כלל? הקליפ הזה יותר רציני ולדעתי בלינק חזרו לשורשים של פאנק רוק טהור בלי פופ...... (כמובן שזה טוב!) מה אתם חושבים?
אלינה

~BLINK182_gurl~

New member
נכון...... בלינק חזרו למיטבם!

גם אם האמטיוי הבני ***** האלה ישימו אותו או יאהבו אותו וגם אם לא לדעתי זה קליפ מעולה שמראה שללהקה יש גם צד יותר רציני... כמו באדמס סונג... זה מה שיפה בבלינק- הם מחופרנים/משוגעים/אינפנטילים וכו´ אבל הם מראים שיש בהם צד (צד קטן, אבל צד...) בוגר יותר... blink rule!!!!!!!!!! sHiRa
אמאל´ה... יש פה רעמים שחבל על הזמן.... ברררר

Alinush182*

New member
צודקת בהחלט!

בלינק הם ממש מטורפים וזאת אחת מהסיבות עאם לא הסיבה העיקרית שבגללה אנחנו מעריצים אותם...... אני אישית בפעם הראשונה שראתי את all the small things חשבתי שהם מטורפים וממש התחלתי להעריץ אותם על זה אבל אחר כך היתאהבתי עוד יותר במוזיקה שלהם...... יש לכם רעמים?! לנו אפילו אין גשם! אני הולכת לפעמים עם גופייה בחוץ.... אולי זה בגלל שאני גרה באילת? זה הכי באסה! אין גשם!!!!! ואל שלג אין בכלל מה לדבר..... ואגב איזה דיסק את חושבת שכדי לחברה שלי לקנות בתור מעריצה מתחילה של בלינק TOYPAJ(החדש) או דוד ראנץ? כי היה רוצה לקנות אחד ואמרתי לה שכדי לה דוד ראנץ אבל היה רוצה עוד חוות דעת.... אגב 2 : איפה את גרה ובכלל איפה אתם גרים?????
אלינה
(ALIENS EXIST)

~BLINK182_gurl~

New member
אילת??? לא פייר!!!!!!!!!../images/Emo3.gif

בטח אצלכם חם.... אני קופאת!!!! אוקי.... דבר ראשון- אין ויכוח בכלל (ואני בטוחה שכולם יסכימו איתי)- תגידי לחברה שלך שתקנה את דוד ראנץ´! טוב למרות שזה תלוי בטעם האישי שלה אבל עדיין... ואני גרה במין מושב מסריח בשרון.... באסה! וואי צ´מעו קטע- הורדתי מהאיימש את השיר של הטלטאביז באיזה גרמנית/הולנדית/wutever... וזה קורע... עם המבטא המסריח הזה שלהם... פחחח.... טוב פקאו לי האצבעות ועוד שניה אני אפילו לא יוכל להקליד כבר... אז בייי..... sHiRa

Alinush182*

New member
פחחחחחחחחח...........

היום באתי לבצפר עם טרנינג והיתבשלתי מחום!!!!! ומתחת לטרנינג לא היה כלום חוץ מחזיה כך שלא יכולתי להוריד אותו
..... ואמרתי לחברה שלי שתקנה דוד ראנץ´ אבל היא המרדנית הלכה וקנתה את החדש... אגב שירוש, יש לך תמונה שנראה איך את ניראת???.
אלינה
(ALIENS EXIST)

~BLINK182_gurl~

New member
חחח.... למה את שואלת?...

סתם..... אני יצטלם וישימם תמונה... למישהו פה יש???

OPERATi0N_iVY

New member
בלינק...

"להקה יש גם צד יותר רציני... כמו באדמס סונג..." כן...ואז הם הלכו ועשו פרודיה על הקליפ הרציני הזה בMAN OVERBOARD או איך שלא קוראים לזה... די מטומטם...

PrInCeSs 182

New member
לאלינה

אלינה, איך קוראים לשיר? כאילו איך קוראים לקליפ? אולי גם אני אוריד אותו. ד"א מאיפה את? shiriT

Alinush182*

New member
לשיר קוראים......

stay together for the kids......הקליפ עוד לא יצא אבל את יכולה להוריד אותו מפה כשתיכנסי לאתר זה יפתח לך אוטומטית חלון ויהיה כתוב-CLIK HERE TO DOWNLOAD או משהו בסגנון....אבל את הקליפ את יכולה לראות רק כשאת באינטרנט..... ואגב, אני מאילת....... ושמתי
שאת חדשה אז נעים מאוד וברוכה הבאה!

PrInCeSs 182

New member
אני כבר אוריד מקאזהה

תודה על הקבלת פנים. אני מעדיפה להוריד קליפים מקאזהה, ד"א אני מת"א... אני חולה על ת"א ולא רוצה לעבור לאילת אבל כיף לך שאת גרה שם כי האוויר שם יבש וזה עושה שער ממש חלק ויפה :> Cya...shiriT

למעלה