שאלה

GALITDOL

New member
שאלה

הייתי אמורה היום ללכת לבדוק מה מצב הביוץ לצורך החזרת עוברים קפואים ופיספסתי את בדיקת האולטראסאונד. אם מישהי יכולה לעזור לי להבין אם הביוץ קרב בעזרת נתוני בדיקת דם מהיום?! בעקרון עפי ספירת ימים הביוץ צריך להיות עוד כ 3 ימים הערכים הם: אסטרדיול - 390 פרוגסטרון - 1.3 תודה נ.ב לא לקחתי כל הורמונים/תמיכה החודש . ההחזרה היא בביוץ הטבעי. מקווה שלא פיספסתי

הפרוגסטרון טוב, אבל לא מעיד מעבר

הנתון היחיד שיש לו חשיבות הוא האי2 אבל אני מכיר את הערכים הישנים שבהם תורם כל זקיק בשל 200 יחידות. מאחר ולא קיבלת תמיכה אז הסיכוי לשניים נמוך אבל לא בלתי אפשרי. עזרתי או שרק בלבלתי ? ליאור

GALITDOL

New member
קצת התבלבלתי../images/Emo4.gif

מה זה E2 ? וסיכוי לאיזה שניים התכוונת?? ואך זה שאתה ליאור של חנה ?- היא יודעת כמה LUCKY היא?? סליחה על הבורות אבל באמת לא הבנתי

כן, אני יודעת ../images/Emo99.gif

אבל אל תספרי לליאור (שלא יהיה שאנן מידי
)

אז הנה ההסבר היותר מפורט

אני ליאור של חנה כי אני בעלה. E2 זה השם של אסטרדויל - זה מקביל לחלוטין. השניים שהתכוונתי הם זקיקים בשלים. כי רמת האי2 נובעת מההסכום של כלל הפרשת אי2 על ידי כל זקיק. לכן הערך מאתיים מזקיק אחד יעיד על בשלות הרבה יותר גבוהה ממאתיים שנבעו משני זקיקים !!! המטרה של הצורה בה מחזירים לך מוקפאים היא להתבסס עד כמה שניתן על מערכת הטבעית שלך. בטבעי הביוץ מתחיל שרשרת של הכנות של הרחם. לכן מתזמנים את ההחזרה לפי הביוץ כדי ליצור הכנה מקסימלית. וחנה צדקה שימתינו למועד שבו אותם מוקפאים היו מגיעים לרחם בהתאם לגילם (יומיים או שלושה). בגלל שהדגשת שמדובר ללא תמיכה כלשהי הרי רוב הסיכוי שיש זקיק מוביל יחיד. למה רק יש סיכוי ? עובדה שקורה לפעמים שישנם תאומים לא זהים במהלך הריון טבעי מה שאומר שני זקיקים מובילים שהתפתחו לביציות בשלות ששתיהן הופרו והשתרשו. ליאור

GALITDOL

New member
לליאור (רק) של חנה../images/Emo98.gif

או. קצת החכמתי והידע שלך
די מפתיע ומעודד לדעת שגברים נכנסים לעובי ההבנה של התהליך. מה שלא נראה לי רלוונטי זה כמות הזקיקים ובשלותם כי ממילא מדובר בהחזרת עוברים כך שמה שרלוונטי לגבי, לפי מיטב הבנתי הוא תיזמון ההחזרה. תודה

נכון אבל...

את רוצה לדעת מערך האי2 מה מצב הזקיקים קרי בשלותם (הבשלות מעידה על מידת הקרבה לביוץ). לא סתם מתזמנים את ההחזרה עם הביוץ כמו שכתבתי למעלה. כדי לחשב זאת את צריכה לדעת מה מספר הזקיקים שהפרישו את אותו אי2 וכך להגיע לאי2 הממוצע. אבל אבל אבל ממילא נראה שעד יום רביעי לא יתקיים ביוץ ואז תוכלי לקבל מידע מלא יותר מתי הביוץ המשוער. ליאור

לא נראה לי שפספסת

לפי הספר של בן רפאל - הערכים האלה מתאימים ליום הביוץ. א-ב-ל החזרת מוקפאים לא נעשית ביום הביוץ עצמו אלא 2-3 ימים אחרי זה, כי גם העוברים מתאימים ל 2-3 ימים אחרי הפריה. בהצלחה! חנה

GALITDOL

New member
אתם זוג משמיים

רק עכשיו כתבתי לליאור כמה ברת מזל את. אני מניחה שזה הדדי. קצת נרגעתי . ביום רביעי אני באולטרסאונד כך שאם מה שכתבת נכון אז אני בסדר בלו"ז. תודה
-

לא משמיים או רצון גדול ../images/Emo8.gif ../images/Emo21.gif../images/Emo109.gif

אבל תודה משתדלים לעזור כמיטב יכולתנו בהצלחה ביום רביעי ליאור

למעלה