שאלה

20508080

New member
שאלה

אני רוצה לקנות פאזל של טיימס סקוור בניו יורק, 1000 חלקים. 1. כדאי לקנות מהאינטרנט? 2. כמה זמן בערך יקח לי להרכיב? 3. האם לדעתכם הוא יפה?

20508080

New member
כמובן..

תודה רבההה לכל מי שעונה! :)))

20508080

New member
הנה../images/Emo26.gif

אתם יודעים אולי באיזה חנות אפשר להשיג אותו? אולי בדיזינגוף סנטר?

123נעמי

New member
תיקנה ../images/Emo45.gif

את הפאזל הזה ראיתי בחנות בדיזנגוף וסביר להניח שהוא מופיע גם באתר הפאזלים איפה לקנות - זה לשיקולך כמה זמן יקח לך להרכיב אותו- על זה אף אחד לא יכול לענות לך- זה תלוי רק בך ובזמן שאתה מקדיש לבניה ולשאלתך השלישית: על טעם ועל ריח......... אם הוא מוצא חן בעיניך לך על זה !!! חשוב שיהיה לך כיף להרכיב פאזל ולא עונש ב ה צ ל ח ה

20508080

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

באתר פאזלס אפשר לסמוך עליהם ולתת כרטיס אשראי?

גולה7

New member
עשיתי את הפאזל

עשיתי את הפאזל הזה ונהניתי מכל רגע. זה היה פאזל כיפי מאוד להרכבה. דרך אגב מדובר ב 2000 חלקים ולא באלף כפי שציינת. בכל מקרה בהצלחה!

גולה7

New member
זה מופיע

אמנם כ 1000 חלקים אבל תחת הקטגוריה של 2000-3000. חוץ מזה גם המחיר תואם ל 2000 חלקים. קניתי מאתר הפאזלים במחיר שמופיע. דרך אגב יכול להיות שלקראת פסח יהיו מבצעים ואולי תוכלי לרכוש אותו במחיר מוזל יותר

20508080

New member
הבעיה ש..

(אני בן) הבעיה שאני מתגייס בקרוב ואם כבר אני קונה, אז זה חייב להיות בימים הקרובים כי אין לי כ"כ זמן.. כמה זמן לקח לך להרכיב?

מממאיה35

New member
טוב ראיתי שכבר הזמנת את הפאזל

בכל מקרה, התחלתי להרכיב אותו והתייאשתי ופירקתי...
הוא נראה צבעו אבל למעשה היה מאוד קודר.. צבעים כהים, והיה לי קשה ולא היתה לי סבלנות.. אז הוא הועלה ל"מעל הארון" למתישהו שיבוא לי להרכיב אותו שוב. הפאזל נקנה בחנות בסנטר.

Shappiro

New member
אני עושה אותו עכשיו

קשה נורא, אכן קודר, ואכן 2000 חלקים. קשה במיוחד מכיוון שמדובר בציור ולא בתמונה.

20508080

New member
וואי

טוב שאתם נזכרים להגיד
אז מה זה לא נראה כמו בתמונה?

גולה7

New member
היי

שוב אני חוזרת ורושמת שדווקא נהניתי מאוד להרכיב את הפאזל ולא נתקלתי בקשיים יוצאי דופן. תתחיל להרכיב ונראה איך מתקדם. נשמח לשמוע איך הולך לך

מממאיה35

New member
שלחתי לך מסר ואני מעתיקה גם לכאן

כי יש לי אמירה כללית... באופן כללי, לדעתי לא משנה מה דעת חברי הפורום או אנשים כלשהם לגבי פאזל מסוים שאתה אוהב ומתחבר אליו ובא לך להרכיב אותו. אם אתה אוהב ומתחבר אליו ובא לך להרכיב אותו – לך על זה. אפשר אולי לקבל המלצות איך למיין, באיזה אזור להתחיל, איך להתגבר על קשיים שמתעוררים תוך כדי, אבל באופן עקרוני – מה שחשוב הוא ההתחברות שלך לתמונה וההנאה שלך מההרכבה. כל אחד והסגנון שלו, ומה שהוא אוהב. איך מתקדם הפאזל?

למעלה