שאלה יהיה מפגש מעריצים עם אגם או פורום בחופשת פסח??
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 24/3/06 #3 אממממ../images/Emo110.gif מפש פורום [בלי אגם] בטוח נוכל לארגן.. מפגש פורום עם אגם צריך ליצור איתה קשר ומתי שנוח גמלה. ועל מפגשי מעריצים בפסח לא שמעתי.. אולי יהיה.. הלוואי!
אממממ../images/Emo110.gif מפש פורום [בלי אגם] בטוח נוכל לארגן.. מפגש פורום עם אגם צריך ליצור איתה קשר ומתי שנוח גמלה. ועל מפגשי מעריצים בפסח לא שמעתי.. אולי יהיה.. הלוואי!
מ מירווושש New member 25/3/06 #4 טוב.. בואו נתחיל לארגן ת'מפגש פורום מפגש מעריצים קשה לארגן באיזה שבועים שלושה.
ח חלי 66 New member 25/3/06 #5 עונה לך מאמי מפגש עם אגם לא ניראה לי יהיה כי זה לא מהיום להיום אבל מפגש פורום אני שוקלת לארגן ניראה לי שאני יארגן משהו בחופשת פסח
עונה לך מאמי מפגש עם אגם לא ניראה לי יהיה כי זה לא מהיום להיום אבל מפגש פורום אני שוקלת לארגן ניראה לי שאני יארגן משהו בחופשת פסח
ט טל ועדי1 New member 25/3/06 #8 נעשה מפגש פורוםם עם אגםם!! נדבר איתה! גם היא רוצה שיהיה מפגש אחרי המפגש שתיכננו לכבוד היום הולדת שלה ולא יצא..!!
נעשה מפגש פורוםם עם אגםם!! נדבר איתה! גם היא רוצה שיהיה מפגש אחרי המפגש שתיכננו לכבוד היום הולדת שלה ולא יצא..!!
ח חלי 66 New member 25/3/06 #9 אם אגם זה צריך לדבר איתה מה שאני לא יכולה,אני יכולה לדבר עם אמא שלה דודה שלה איתה לא. אני יכולה לארגן מפגש פורום בלעדיה( ) וניראה לי שזה מה שאני יעשה הפורום כמה חודשים קיים ועדיין אל נפגשנווו חחחח
אם אגם זה צריך לדבר איתה מה שאני לא יכולה,אני יכולה לדבר עם אמא שלה דודה שלה איתה לא. אני יכולה לארגן מפגש פורום בלעדיה( ) וניראה לי שזה מה שאני יעשה הפורום כמה חודשים קיים ועדיין אל נפגשנווו חחחח
א אביחי 33 New member 25/3/06 #12 מפגש מעריצים עם אגם... כפי שאתם יודעים, אני עושה כמה שאני יכול למצוא זמן נוח לאגם=ונוח לכולנו משום שרובינו כאן לומדים. נקווה שנמצא זמן בקרוב למפגש מעריצים אגם לחברי הפורום הרשמי כמו שציינתם, מפגש ללא אגם יכול להיות גם בלי שום קשר:]] שבוע טוב, אביחי
מפגש מעריצים עם אגם... כפי שאתם יודעים, אני עושה כמה שאני יכול למצוא זמן נוח לאגם=ונוח לכולנו משום שרובינו כאן לומדים. נקווה שנמצא זמן בקרוב למפגש מעריצים אגם לחברי הפורום הרשמי כמו שציינתם, מפגש ללא אגם יכול להיות גם בלי שום קשר:]] שבוע טוב, אביחי
נ נועה ויטל New member 25/3/06 #13 נכון אבל יותר כיפ עם אגםם אבסל אם זה לא התאפשר אז עדיף בלי אגם מאשר כלוםם!! ותודה אביחי