שאלה....

mamasitaa

New member
שאלה....

דרך אגב אני חדשה
אמממ.. אני הרבה זמן מעריצה את הבקסטריט בויז ומעיינת פה מדי פעם בפורום אבל עכשיו אני פה רשמית חחחח
אממממ יש לי שאלה.. נכון הוואי?? אז שמתי לב אליו ואף פעם אין לו קטע סולו (שהוא שר לבד) בשירים של הבקסטריט... וכאילו הוא די שולי בלהקההההה... אולי אני מדמיינת אבל ככה אני מרגישה חחח אממממ.. אז אני לא ממש שמעתי אף פעם תקול שלו במדיוק אז למישהו יש בטעות קטע או וידאו שהוא שר לבד??? טנקיוווווו :-*

GAL RICHARDSON

New member
ברוכית!../images/Emo13.gif-../images/Emo77.gif

אממ ובקשר להוואי.. יש לו דווקא לא קצת סולוים... נגיד בshow me the meaning יש לו סולו, ובall i have to give אני לא יכולה להביא לך קטע כי אין לי מושג איך אבל תסתכלי על הקליפים ותראי.. מקווה שעזרתי

Eti No Name

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

אני אתי, את תהני פה.
אממ, זה ממש לא נכון להגיד שהאווי לא שר. אולי הוא לא שר כמו בריאן או ניק אבל גם לו יש קטעי סולו רבים. את יכולה לשמוע אותם בשירים: How did I fall in love with you What makes you different Welcome to my heart [אותו הוא שר לבד.
] I want it that way Show me the meaning ויש עוד..
השתלבות נעימה!

ברוכה../images/Emo23.gifהבאה לפורום

השתלבות מהירה ...
ויש לי שיר שהוא שר סולו , תשלחי לי הודעה

elinor carter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני אלינור! תהני פה! ולהאווי יש שירי סולו, גם בספרדית!

crazy smiley

New member
ברוכה הבאה!!

השתלבות מהירה!!! ב-safest place to hide יש קטע שהוא שר לבד:I know I promised you forever Is there no stronger word I can use To reassure you when the storm is raging outside You're my safest place to hide

candyheart

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

ולהאווי יש די הרבה סולואים...אני חושבת שאפילו פחות מקווין.

למעלה