שאלה

Nilly1925

New member
שאלה

מה ההבדל בין אורגזמה לבין גמירה נשית? או שאין הבדל ?

שגיתא

New member
בתכלס ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

בתכלס זה אותו דבר, אבל האורגזמה הנשית אצלי לפחות מגיעה בכמה צורות, יש את האורגזמה של הדגדגן שמשתנה אפילו אם זה גירוי בלשון או באצבע אם זה גירוי עצמי או הדדי בד"כ זאת די חזקה ולפעמים מספקת ולעיתים נותנת טעם של עוד (רק התחלתי מה שנקרא
) ושולחת תחושות חזקות בכל הגוף, אבל לעיתים היא מבעבעת ומגיעה בעדינות וגורמת לגוף שלי להפתח ולהתפנק ובד"כ ממשיכה לאורגזמה מהנרתיק שהיא הרבה יותר עמוקה והרוגע שהיא מעבירה בגוף סיפוק מדושן
בפעם האחרונה גמרתי באותו אקט אהבה 3 פעמים, ואחרי זה כמעט גמרתי מהתרגשות שפעם ראשונה שלי שמאהב שלי נגע בגוף שלי בליטופים בתחושה שאני אוהבת כמו שכשאני מלטפת את הגוף את יודעת להעביר אצבעות על הבטן צוואר, ולפעמים אני גומרת פעם אחת גמירה שמשאירה אותי בתחושת וואוו טובה
, מה שבטוח כל אורגזמה מתקבלת בברכה ובהנאה מרובה, מקווה שתחווי אורגזמות מרובות בחייך שגיתא

Nilly1925

New member
תודה חמודה../images/Emo9.gif

תודה על התשובה המפורטת
עכשיו הבנתי

למיטב הבנתי

והשימוש שאני עושה בהן, הכוונה היא לאותו הדבר. התופעה שבה האישה חווה שיא של סיפוק מיני

לי יש אורגזמה ואין לי גמירה נשית

עד כמה שידוע לי, גמירה נשית מלווה בהפרשת חומר לבן, שיש לו שם (שאני לא זוכרת כרגע), ממש כמו אצל גברים. בנוסף לכך יצא להיות עם עוד כמה בחורות בזמן אורגזמה ולא ניתקלתי בזה עדיין. אבל אני יודעת שזה קיים, וגמירה נשים היא לא אותו דבר כמו ארגשמה (כפי שכבר ציינתי)

לי יש שפיכה נשית

(כמדומני לעשירית מהנשים יש אותה). אבל החומר שיוצא לי מהגוף אינו לבן כי אם שקוף (וזה בהחלט לא שתן).

למעלה