שאלה.....!!! יש סיכוי שהשחקנית ששיחקה את היילי תחזור לתפקיד אורח כי הסדרה שלה בוטלה....?
ג גרן גירל New member 22/3/06 #1 שאלה.....!!! יש סיכוי שהשחקנית ששיחקה את היילי תחזור לתפקיד אורח כי הסדרה שלה בוטלה....?
ג גרן גירל New member 22/3/06 #3 הסדרה... REUNION והסדרה בוטלה.. אז יש סיכוי שהיא תחזור כי אני מתה עליה...!!!
A Aviad1987 New member 22/3/06 #7 היו לי 2 סדרות שבוטלו. כמה מזל היא מביאה לסדרות שהיא משתתפת בהן. אני מקווה שאם היא תחזור זה יקרה רק אחרי שיודיעו רשמית על עונה רביעית לאו סי וגם המזל הרגע שלה לא יעצור את זה
היו לי 2 סדרות שבוטלו. כמה מזל היא מביאה לסדרות שהיא משתתפת בהן. אני מקווה שאם היא תחזור זה יקרה רק אחרי שיודיעו רשמית על עונה רביעית לאו סי וגם המזל הרגע שלה לא יעצור את זה
ג גרן גירל New member 22/3/06 #10 החוף הצפוני.... לא בוטלה!!! כלומר היא כן אבל נתנו לה לסיים את העונה הראשונה!!!
D Death Punk New member 22/3/06 #11 היא לא סיימה את העונה הראשונה באמריקה הם לא שידרו את הפרק האחרון!!!! איזה מפגרים!!!!
C cool miki New member 22/3/06 #6 וואי גם אני מחפשת! ולא מוצאת.... חיפשתי ב-Torec, ויש שם רק עד תרגום של 316... באסה...