שאלה מאיפה כל אחד מהבנים מהגיימבויז??
ג גיושש LOVE אושרי New member 21/3/06 #4 אממ מה שידוע לי אביחי - באר שבע ערן- ת'א אושרי- מושב מאור ושרון ואדם שחכתי חח אבל הם עברו לת'א
ד דניאלוש לאב סעדוש New member 21/3/06 #6 תשובה.... אביחי המושלם-באר שבע אדם-פרדסיה אושרי-מושב מאור..ליד הבית שלי ערן-תל אביב שרון-מושב זיתן אבל כל הבנים חוץ מערן עברו לגור ביחד בת"א
תשובה.... אביחי המושלם-באר שבע אדם-פרדסיה אושרי-מושב מאור..ליד הבית שלי ערן-תל אביב שרון-מושב זיתן אבל כל הבנים חוץ מערן עברו לגור ביחד בת"א
ד דניאלוש לאב סעדוש New member 21/3/06 #10 חחח אני לא גרה במושב שלו התכוונתי שאני גרה לידו... כאילו ליד המושב
M miri2102 New member 21/3/06 #9 דניאלל.. דחוף..אם יש לך אייסי..תכנסי עליי..אני רוצה לדבר איתך320172061 כי גם אני גרה ליד אושרי..(כיאלו..המשפחה שלי)
דניאלל.. דחוף..אם יש לך אייסי..תכנסי עליי..אני רוצה לדבר איתך320172061 כי גם אני גרה ליד אושרי..(כיאלו..המשפחה שלי)
ב בר יוסף New member 21/3/06 #11 עונה אביחי- באר שבע ערן-תל אביב אדם- פרדסייה(איתי) שרון- מושב זייתן אושרי- מושב מאורר מממ ובנתייים אביחי אדםם שרון ואושרי- גררים ביחד ערן בקרוב עובר אליהם
עונה אביחי- באר שבע ערן-תל אביב אדם- פרדסייה(איתי) שרון- מושב זייתן אושרי- מושב מאורר מממ ובנתייים אביחי אדםם שרון ואושרי- גררים ביחד ערן בקרוב עובר אליהם