שאלה

limors2

Well-known member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

ג'יי ג'יי
you take that back!!!!

ת'אמת לא ממש ראיתי פליסטי

רק כמה פרקים בעונה האחרונה כי אחותי ראתה. בסוף היה איזה קטע שחברה שלה מתה ואחרי כמה זמן היא חזרה בזמן כדי לבחור ב"שון" ולא בבן, ואז הכל נהיה עוד יותר גרוע והיא עשתה כישוף כזה ואז זה היה כאילו היא חלמה חלום בעצם וזה לא קרה והיא כן בחרה בבן והכל היה סבבה. רק הבעיה היא שכשהיא "התעוררה" החברה המתה שלה הייתה ליד מיטתה וזה די היה מפגר. וזהו

steelwater

New member
אז רגע...

בסוף היא בחרה בבן או בשון? ומי מהם זה הבלונדיני ומי זה אם השיער השחור?

"שון"- לא באמת קראו לו ככה

נראה לי קראו לו שם נואל... בכל מקרה, היא חזרה בזמן כדי לבחור בנואל, אבל בסוף היא התחרטה ובלאגנים. קיצור, לא ברור. (הייתי משתמשת בשמות האמיתיים של השחקנים, אבל לשניהם קוראים סקוט {באתי להגיד שניהם סקוטים, גאש זה כה מבלבל} אז לא זכרתי מי זה מי
)

talrv

New member
../images/Emo6.gif

היה איזה סיפור שחברה שלה אלנה מתה ובן (סקוט ספידמן הבלונדיני), ואז היא חזרה בזמן לאיזה שנה וחצי לפני, לערב שהיא שכבה עם נואל (סקוט פולי, זה שמשחק את שון בסקראבס) כדי להישאר איתו. אז היא ונואל חזרו להיות ביחד, אבל פתאום קרו כל מיני דברים שלא קרו בפעם הראשונה, כמו חזרה פתאומית של אנשים מהעבר (כמו הריינג'רית הורודה קימברלי, אל תשאלו אותי איך קוריאם לה בסדרה
וסינדי בריסטו בכבודה ובעצמה). בכל מקרה, בגלל שהיא זכרה הכל מלפני שהיא חזרה בזמן, הם כולם חשבו שהיא משוגעת, ונואל ובן אשפזו אותה בבית משוגעים. בסופו של דבר בן האמין לה והבריח אותה החוצה. ואז נואל קיבל עבודה חדשה ופרצה שרפה באוניברסיטה והפעם נואל מת בשריפה. אז פליסיטי הגיעה למסקנה שזה לא היה נכון לחזור לעבר והיא החליטה לחזור לעתיד. ושם באמת אלנה עמדה ליד המיטה כאילו היא לא מתה בפעם הראשונה
קיצר, סדרה הזווויה. טל.

maya567

New member
הקטע היה שהיו לה הזיות ממחלה

כך תרצו את החזרה בזמן והחזרה אח"כ לעתיד. היא פשוט התעוררה בבי"ח, אחרי שהיו לה הזיות מחום גבוה. זה באמת היה די הזוי... אבל בכל מקרה - סדרה מעולה. אני ממליצה בכל לשון של המלצה.

Angelus

New member
אבל, אבל מה הקשר?

מה ההגדרה של הסדרה הזאת? קומדרמהזיהתבגרות? נראה לי מישהו אכל שם פטריית הזייה כי הוא שמע שהסדרה תבוטל.. נוּ נוּ נוּ..

Aviad1987

New member
מזכיר לי את איש משפחה

ואני חס וחלילה לא משווה בין שתיהן לרגע (איש משפחה אלוהות). שסטואי לא יחשוב ככה ויהרוג אותי
(הוא יודע איפה אני גר)... בכל מקרה: בעונה השלישית, שהיוצרים הבינו שהסדרה מבוטלת, הם השתוללו עם הסיפורים והדמויות. מה שהלך שם, אי אפשר לתאר.

למעלה