שאלה

שאלה

ראיתי שרוב השחקנים ואולי אפילו כולם ב-CSI האמיתית שיחקו גם ב-CSI מיאמי(בעיקר) ו-CSI ניו-יורק וגם להפך והם שיחקו בכינויים האמיתים שלהם שהם משחקים בסדרות שלהם

הילה הץ

New member
אם הבנתי נכון...

אז אתה מתכוון שהדמויות הראשיות (גריסום, הורשיו, מק וכו') הופיעו גם בסדרות הבת לא הקבועות שלהם. אז זה קרה רק כשמתחילים סדרת בת נוספת. נגיד בעונה השנייה של csi וגאס ווריקו וקת'רין טסו למיאמי כחלק מחקירה וככה התחילה csi:miami. ככה גם התחילה ניו- יורק, כמה ממיאמי טסו לניו- יורק, אבל אני לא יודעת מי כי לא ראיתי אף פעם את הפרק. אבל לא ידוע לי על דמויות ממיאמי שבאו לווגאס עצמה, או מניו- יורק שהגיעו למיאמי או לוגאס, או מווגאס שהגיעו לניו- יורק. אני מקווה שזה עונה לך על השאלה אם לא אז תנסהל נסח מחדש.

fashasha

New member
מיאמי נסע לניו יורק

את זה ראיתי, ונראה לי שגם ההוא מניו יורק הגיע למיאמי פעם אחת. גריסום לא טייל לדעתי, קתרין עושה את זה במקומו.

Agenst the wind

New member
המסקנה שלי מהשרשור הזה:

הפסדתי המון פרקי ספיישל! סה"כ שידרו נורא מעט מ-C.S.I בארץ... *יום יבוא ואלמד להשתמש באינטרנט למרות לא-חוקיות*.

Agenst the wind

New member
אני ראיתי רק פרק אחד כזה-

שבו לאס-וגאס הלכו למיאמי. אז עוד מסקנה: פיספסתי המון פרקים! פפף!. לא נורא,הפרקים האלה יהיו אי-שפ באינטרנט עוד זמן רב (אני מקווה...)

deathcaster

New member
תשובה

לא הפסדת המון פרקים מסוג זה, כי היו רק 2. 1. שגריסום ביקר במיאמי - אותו ראית. 2. שהורשיו ביקר בניו יורק ( ולהיפך ) היה עוד פרק שבראס ביקר בלוס אנג'לס, אבל אולי זה היה גישושים שמהם לא יצא כלום.

הילה הץ

New member
מתי גריסום בקר במיאמי

קת'רין ו- ווריק נסעו למיאמי, לא ראיתי אף פרק שגריסום היה שם.

Nina Myers

New member
גריסום...

בכלל השתתף בסצינות עם השחקנים ממיאמי. הוא לא נסע לשם, אלא שלח את ווריק וקתרין.

פבזי

New member
סיבה שגריסום לא נסע

וויליאם פיטרסון נגד העניין של spinoffs. לכן גריסום לא נסע למיאמי

deathcaster

New member
הלו הלו

תערפו לי ת'ראש !
נכון זה היו קת'רין וווריק, צודקות !

למעלה