שאלה

Master Stav

New member
שאלה

בתור מיפלגה שאמורה להיות על פי המצע שלה שומרת חוק מדוע אתם מלכלכים אתה מדינה ? כלומר שלטים על כול גדר , שלטים על עמודי חשמל ותאורה .... מה הרעיון ?

לא ניתן להתעלם מהצורך שהפעילים

יהיו בשטח ואנחנו נמצאים בתחרות מתמדת מול שאר המפלגות. אני מסכים איתך לחלוטין שעדיף מלכתחילה שאף מפלגה לא הייתה עושה את זה, אבל מכיוון ששאר המפלגות הגדולות כן עושות את זה אנחנו חייבים להראות את כוחנו... מה שכן, תודו שהרעיון של הקרטונים על עמודה התאורה הוא רעיון לא רע. אם הפעילות הזו תביא למרצ עוד מנדט, אז זה הרבה יותר יועיל לשלטון החוק במדינה ולשמירת איכות הסביבה מאשר כל הניילונים והפלריגים שזרוקים לצידי הכבישים.

קשה להגיד שסיפור שמירת החוק ונקיון

הסביבה כשזה נוגע לתעמולת בחירות הוא נושא שאני הייתי מקדיש לו מחשבה נוספת. יחד עם זה אני מתפלא על התשובה שלך, כל מושחת תורן טוען שהחשיבות של תרומתו למולדת גדולה לעין ערוך משוחד שקיבל או מתרומה לא חוקית... עומרי שרון הצדיק את העברות על חוקי הבחירות בהן הורשע, בין השאר, בחשיבות העצומה שהוא ייחס לבחירתו של אביו שעמד לפעול לטובת מדינת ישראל באופן שאף אחד אחר לא יכול ולא יפעל... אז בעצם הוא בסך הכל עשה לנו טובה... כמו המפלגות שמטנפות את הרחובות... אז זה באמת לא בדיוק אותו הדבר... ובעצם למה לא? חוק הוא חוק, לא?! וכשמתחילים להצדיק עברה בחשיבות המעשה. טוב, ראינו לאן זה מגיע.

Master Stav

New member
ומה ההבדל בין ....

הצדקת עבירה כזו לבין התצדקה של עבירות עליהן ראשי מרצ/עחד יצאו בשאגות קרה אידיאניות ? מסכים עם קודמי ....שמצדיקים עביה אחת ....

מעולם לא הסכמתי אתך יותר

ולעצם העניין, ביחס לגודלה, מרץ מפגינה הרבה יותר נוכחות ועושה הרבה יותר לכלוך מאשר כל המפלגות האחרות ביחד. זר כי היה מגיע לארץ היה משוכנע שמרץ היא מפלגה בגודל של העבודה והליכוד וגדולה מקדימה תקציביה של מרץ הם כנראה בלתי מוגבלים, במיוחד אם נזכור את תעמולת "יוזמת ג'נבה" שהיא כביכול עמותה עצמאית ולמעשה זרוע של מרץ. לעומת הקשר ההדוק שבין יוזמת ג'נבה למרץ, יחווירו סיפור העמותות של ברק ושרון.... (אבל גם זה למטרה צודקת, כמובן...)

ואני מסכים אתך פחות

מרצ בולטת בגלל הפרובוקציה, ונראה שזה דווקא עובד... אם אתה יודע על עברות על החוק, למה אתה מחכה? למה לא תגיש תלונה במשטרה? כפי שבטח שמתה לב, על עברות מסוג זה יש היום פסיקה לחומרה... מי כמוך היה שמח אילו היה משהו נגד מרצ הנוגע לחוק מימון מפלגות. מסתבר שאין! להטיל רפש סתם כך... טוב, אם זה מה שיעזור לך בחיים...

אשרת

New member
השאלה מה זה עובד?

כן, הקמפיין שלכם גאוני. אין ספק. האם זה יגרום ליותר אנשים להציע לכם? לא חושבת.

להטיל רפש?

בוא לא נהיה תמימים. מרץ מזוהה בציבור עם שלום עכשיו ועם יוזמת ג'נבה כמו שליברמן מזוהה עם תכנית ההיתנתקות מואדי ערה. מודעות הענק שתומכות בג'נבה (שמעניין מי מממן אותן) תורמות לקידום מרץ כמו שמודעות ענק של "הקו הציוני" היו תומכות בבחירה בליברמן. אין שום ספק שכל תלונה למשטרה בנוגע למרץ ויוזמת ג'נבה תיזרק לפח וכל בג"ץ יידחה על הסף בגלל הרכבו של בית המשפט (אמר כבר מישהו שבג"ץ הפך להיות הגוף הכי פוליטי במדינה)

אשרת

New member
שטויות.

בתור אחת שחורשת את הארץ מהדרום ללצפון, אני רואה יותר את אשר המפלגות, מאשר את מרצ-יחד. אנשים אפילו לא יודעים כבר לתלות שלטים וזה עף כל הכביש

למעלה