שאלה..

sok777

New member
שאלה..

ביום שני אני אהיה בלונדון.. רק ליום שני.. רציתי לדעת אם יש לאואזיס משרדים או משהו או איפה הם יושבים ואם אפשר לבקר [אם זה בלונדון וסביר להניח שכן]..? אני אשמח אם תענו לי:) אם אתם יודעים גם על BLUR אז גם טוב.. תודה, סער.

L i l A L o

New member
ניאמ כיף לך, אתה כל הזמן טס.

ולמה רק יום אחד בלונדון?
ובקשר לשאלה שלך, אין לי מושג

sok777

New member
חח תודה בכל אופן.. ולמה החלטת

שכל הזמן אני טס?:\ אני אהיה בלונדון יום אחד כי אני טס ביום שלישי בבוקר לספרד שם אני אהיה עד רביעי.. בקיצור אני לא אהיה בפורום משבת בערב עד חמישי אחה"צ או בצהריים..

L i l A L o

New member
כי.

לאיודעת. אבל לפני כמה זמן גם טסת לאיזה מקום מוזר שכזה.. המ.. מגניב. אני גם אהיה בספרד!. אבל בפסח. מממ תהנה!

sok777

New member
..Hi from London

!Hello people I'm in London right now and i'm now at the airport [heathrow]. I wanted to say I didn't go near by noel's or liam's houses but I bought the 'Familiar to milions' DVD and I bought something even more cool- the Oasis full chords book.. it's really cool! and expensive.. Yesterday I listened to the radio and in their playlist there are the same english songs that we have in Israel but there are somemore. for example- Yesterday when I was in a football store the radio was playing and suddenly 'My generetion' starts to play.. it was preety nice:) .well, I'll talk to you at Thursday.. cheers and OASIS RULEZ, Saar

פולי3

New member
תמות../images/Emo7.gif

אני גם רוצה גם רוצה ג ם ר ו צ ה ממש רוצה X:

YOasis

New member
../images/Emo2.gif גם אני רוצה!!!

איזה כיף לך! לונדון, ספר אקורדים של אואזיס, לונדוווון...

sok777

New member
חזרתי!

היה ממש מעולה.. הייתי רק יום אחד בלונדון.. חולה על העיר הזאת.. דפנטלי [ולא מייבי] העיר האהובה עלי בכל העולם.. הייתי שם 3 פעמים:) קניתי ספר אקורדים [כפי שאמרתי] אם כללללללל השירים של אואזיס.. אם תרצו אני אעלה תמונה.. וגם קניתי במשהו כמו 70 שקל את FAMILIAR TO MILIONS הDVD.. בקשר לספר אקורדים התלבטתי נורא כי היה גם 4 ספרים נפרדים [שכל אחד עלה אותו דבר כמו הספר של כל האקורדים] של אלבומים עם אקורדים, סולואים ומנגינה [ואני מנגן גם על פסנתר אז רציתי..]. היה- דונט בליב.., דפנטלי מייבי, וואסט דה סטורי והיה 15 להיטים של אואזיס. אגב, אם אני לא טועה היה DVD של ללמוד לנגן שירים של אואזיס שמישהו [לא מהלהקה] מעביר שיעורים בDVD:) בקיצור היה ממש אחלה.. גם קניתי 2 מפרטים שמצויר עליהם סמל של UK ושל ENGLAND.. סער

L i l A L o

New member
יו איזה כחיף לך=]

ספר אקורדים של אואזיס זה מגניב. לי יש ספר של איזה 100 שירים של הביטס, [אקורדים] וזה מגניב כי זה של אמא שלי וזה ישן. זה רק לא שימושי לי כי אני לא יודעת לנגן על גיטרה:(. הממ, שמחה שנהנת

sok777

New member
וואלה מגניב

גם לי יש ספר ישן של הביטלס לפסנתר ועכשיו קנינו ספר של הביטלס חדש.. עבה כזה..:)

למעלה