שאלה

tropical888

New member
שאלה

מישהו יודע מדוע אני רואה בפונטים גדולים את הפורום? ואין מקום ? איך מבטלים זאת? תודה

חייםלוי

Member
מנהל
זאת בעיה ידועה בתפוז

אחד הפתרונות הוא להחליף את הפונט Tools - Internet options - fonts תשני לפונט עברי אחר במקום david arial או ההיפך

aerox

New member
3

לאחר מכן ללחות על Refresh או רענון במידה ויש לך אקספלורר בעיברית

tropical888

New member
מאוד שונה מהארץ

דרך אגב כל מה שמיוצר בסין ונמכר פה בהונג-קונג נמכר במחיר הרבה יותר יקר מבארץ..... כולל החשמלים, ריהוט וכו' המקום לא זול בכלל אבל שווה ביקור. אני מצרפת 2 תמונות אחת של שוק מאכלי הים והשניה ממחישה לכם את גובה הביניני מגורים... אני גרה בבניין של 40 קומות והדירה שלנו בקומה 23 חג שמח לכולנו!

חייםלוי

Member
מנהל
לא מפחיד לגור בקומה ה-23?

תפוז לא מאפשר העלאת שתי תמונות בהודעה אחת.

tropical888

New member
ממש לא ומתרגלים

לכל דבר. זה אפילו די נחמד אחרי שבארץ גרנו במושב בבית פרטי, כאן אני נכנסת כל בוקר למעלית.....

tropical888

New member
שאלה טובה

אבל האדם יודע להסתגל לכל דבר.... מכדורים ועד שינוי מקום מגורים. אנגלית לא כולם יודעים ומי שכן יודע מדבר עם מבטא מאוד חזק שמאוד קשה להבין אותם. בשביל לסדר את המחשב בבית הייתי צריכה לדבר עם חב' האינטרנט שלהם ועד שהבנתי דרך הטלפון מה הוא מסביר לי השערות נעמדו לי... אבל בסוף גם זה הסתדר
הנימוס שלהם הוא די מצחיק, כי אצליהם גרפס יריקה ותסלחו לי הוצאת גזים מהבטן זה לגיטימי לחלוטין. אסור להשאיר כלום בבטן. אבל עכשו אחרי ה-SARS הוצא חוק לא לירוק ברחוב ובמקומות ציבוריים ואפשר לראות שלטים בפרקים על איסור היקירה במקומות ציבוריים. אשלח תמונה נוספת של שלט שמסביר שמותר לירוק רק לתוך הפחים יום נעים לכולכם

inbal88

New member
מה את עושה בהונג קונג? ../images/Emo13.gif

יש בהונג קונג את הבי"X הבינלאומי... את נמצאת שם במקרה?

למעלה