שאלה

שאלה

היי בנות. יש לי שאלה. נניח ואת בתולה. נניח ואני רוצה לגרום לך עונג. האם משחק בתוכך עם האצבעות שלי עלול לקרוע את קרום הבתולין? תודה!

Zoharrr

New member
אוקיי אז ככה

לפי דעתי אתה יכול להחדיר לה אצבעות בלי לקרוע את קרום הבתולין שלה. אני החדרתי לעצמי מה שאתה לא רוצה לפני הפעם הראשונה שלי וכלום לא קרה לקרום הבתולין שלי(הדם על המיטה העיד על כך) ולא יודעת לגביי ההערה שאצל כולן הוא כבר קרוע,לפי מה שאני יודעת,יש בו פתח קטן וככה יוצא המחזור... אבל לפי גרסא אחרת ששמעתי קרום הבתולין הוא בכלל לא קרום שחוסם את הכניסה לנרתיק אלא מין חתיכה של עור שצמודה לחלק מדופן הנרתיק ובחדירה הנרתיק מתרחב וככה הוא נקרע. לא יודעת מה מהדברים נכון...

נועם m

New member
קרום הבתולין...

יכול לבוא ב-3 צורות: - הנפוצה ביותר, זו שיש לכמעט כל הנשים, היא קרום דק שצמוד לפתח הנרתיק ומשאיר פתח מאוד רחב לדברים/ נוזלים לכדונה להכנס ולצאת... לפעמים מרוב שהקרום קטן ולא משמעותי הוא לא נקרע אפילו בפעם הראשונה... - הצורה השניה היא שהקרום יותר רחב ומכסה שטח גדול יותר מפתח הנרתיק, ואז יכול לכאוב לפעמים, אבל גם הצורה הזו לא אמורה להוות בעיה, וכאמור, היא מאוד לא- נפוצה. - הצורה השלישית היא של קרום שמכסה את כל הפתח ויש בו נקבים קטנים. מאוד מאוד מאוד נדיר! למי שיש את זה- עולים על כך כבר קודם כי יש לה כאבים מטורפים בזמן המחזור. בקיצור, לא צריכה להיות שום בעיה, וסליחה על הבוטות, אבל- אם היא מכניסה לשם טמפון היא תכניס גם את האצבעות שלך...
בהצלחה שיהיה לכם!

שגיתא

New member
שלום לך ../images/Emo54.gif

קודם כל אהבתי את התשובה של לא נסיך ולא מושלם, העונג של עינוגי הפה הם בהחלט חוויה מרנינה
דבר שני אפשר להחדיר אצבעות אבל שים לב לעוצמת ההחדרה שלהן המלצה תתחיל באצבע אחת תהיו במקום מואר ותשים לב מה שקורה, המלצה שימוש בשתי אצבעות
מומלץ ביותר אבל היה קשוב למה שקורה בהצלחה תהנו
שגיתא

לא ירדתם לסוף דעתי

אנחנו בחדר עמום ועושים את מה שעושים בלהט ובתשוקה. היא לא יושבת עם רגליים פתוחות ואני עם פנס מול הזה שלה.

למעלה