שאלה

rap g i r l

New member
שאלה

טוב אז ככה אני וחבר שלי כבר 8 חודשים יחד וכבר חצי שנה מקיימים יחסי מין. הוא היה גם הראשון שני. אז השאלה שלי היא שתמיד באמצע ה.. אני לא יודעת מתי אני עומדת ליגמור והאם גמרתי. והוא תמיד שואל אותי גמרת? ואני אומרת לו שאני לא יודעת. והאם יש שליטה על זה כמו אצל הבנים שיכולים לימשוך את זה? איך זה הולך אצלנו הבנות עזרה פליזזזזז

redrider

New member
תעשי לעצמך טובה

תגידי לו שלא ישאל. את צריכה להגיד לו לבד. אני לא אתפלא אם עצם השאלה עושה לך בעיה.

תראי .....תקראי......./images/Emo140.gif

אין מילים שיכולות להסביר לך מה היא אורגזמה, באותה המידה שאין מילים שיכולות להסביר אהבה ... בואי נצא מתוך נקודת הנחה שקודם כל חבר שלך מנסה לענג אותך עד לרגע שבו את מרגישה תחושה יוצאת דופן, תחושה שאף פעם לא חוית בעברך. ברגע שזה קורה את כבר לבד תביני איך כל ה"חרמנות" שהייתה בתוכך הסתכמה בהרגשת עליונות ובמעין זיקוקי דינור עצמיים שלך עם עצמך. יתרה מכך ככל שתחשבי יותר תרגישי פחות יקירתי... ושאלות מעין אלו לבטח רק מוציאות אותך מריכוז.. במידה ויש לך עוד שאלות או לא הייתי ברורה מספיק , תשאלי בשמחה אענה לך . שבוע טוב יקירתי ואורגזמות אינספור

לדעתי.......

ניראה לי שהחמודה לא אוננה יום אחד בחיים שלה, אם היא שואלת שאלה כזאת. אני ממליץ להתחיל מישם.

אתה? אתה תמשיך להעלות סרטונים!

סתם צוחקת ... פשוט העלת את אותו השיט מיליון פעמים וזה לא ממש עניין אותי בכל אופן.. סתם ניסיון די טיפשי לבלוג TV גם לא נראה זיון משהו וגם 2 הדבילים נחשפו
דווקא אני מאוד מעריכה את העובדה שהיא וחבר שלה מנסים יחד להגיע למקום כלשהו,למה שתאונן כשהוא בשטח ? אם יש גבר בשטח שהוא יעשה את העבודה ! ואם הוא לא יודע עדיין לעשות את העבודה, גם אותו נלמד !

אבל לא כדאי שקודם היא תגמור לבד?

ותדע מה זו ההרגשה? הרי לנשים קשה לגמור מחדירה כבר ככה.. קודם שתלמד על עצמה, ואז גם תוכל לכוון אותו שהוא יעשה בשבילה אולי..

לדעתי ...

אני לא אומרת שהיא לא יכולה, אבל אם הם מתנסים יחד אז למה לא יחד? שורה תחתונה ככה אני הבנתי מי ? מה ? למה ? כמה ואיך וזו הייתה חויה שחרוטה עד היום (בעצם זה היה היום
). היא יכולה לנסות לבד אם היא רוצה, אין בזה פסול אבל בעקבות הניסיונות שלהם ביחד אני חושבת שזה לעניין שינסו יחד להבין מה גורם לה טוב ... כל דרך שמובילה לאורגזמות מבורכת בעיניי

שאלה...

קודם כל מה זה אורגזמה? סדרה של התכווצויות לא-רצוניות של שרירים חלקים שונים ברגע השיא של הפעילות המינית, שגורמות לתחושת הנאה עזה. כל התכווצות נמשכת בממוצע כ- 0.2 עד 0.4 שניות, וכוללת כ-4 עד 6 התכווצויות. משך האורגזמה כ-2 עד 3 שניות. שאלה לי אלייך, האם את נהנית בזמן הסקס? או שאת מרגישה שזה סוג של כורח , שאת מכריחה את עצמך, בשביל בן הזוג? ואם את נהנית , האם היית מגדירה הנאה זו כעילאית? כלומר האם היית מוותרת על דברים על מנת להגיע להנאה זו שוב ושוב?

למעלה