שאלה...

שאלה...

שלום, אני חדש פה ויש לי דילמה שהייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם.. אני גרוש וגר עם בת זוג גרושה והבן שלה. אנחנו בקשר טוב עם הגרוש שלה שעולה אלינו בכל פעם שהוא אוסף ומחזיר את הילד, ואני והוא היינו בקשר טוב (לא מעבר להיותו אב הבן של זוגתי, אבל תמיד בנועם ובכייף) לפני מספר ימים הוא התקשר לגרושתו (בת הזוג שלי) ודיבר בצורה בוטה על כך שהוא יודע שהיא רוצה אותו ומפנטזת עליו וכך שאני לא מספיק בשבילה ושהיא רוצה אותו וכד', תוך שימוש במילים גסות ומבחילות. בת זוגתי ניתקה לו את הטלפון וכעבור מספר שעות הוא התקשר להתנצל. אני מתלבט כיצד להגיב, איך אתם הייתם מגיבים לסיטואציה? תודה מראש.

jane34

New member
לפעמים לא להגיב זה גם סוג של תגובה

הפוך למשל ממה שאני בחרתי כרגע...... נסה להתעלם......

רק רגש

New member
זה בינו לביינה עדיף לך לא להיתיחס

כלל. מה גם שהוא היתנצל. עזוב זה והמשך ביחסים הטובים עם כולם!

בינו לבינה?

זה זילזול מוחלט בי, המילים שהוא השתמש בהן הם ממש בוטות, תיאורים של שיחות זימה, היא הייתה ממש בהלם עד שניתקה. ואח"כ הוא עוד בא ומדבר איתי כאילו כלום לא קרה? התחנן אליה שלא תספר לי ולה לקח כמה ימים עד שסיפרה. לא יודע...אי אפשר לעבור על זה ככה לסדר היום...

לוקה 10

New member
מה קפץ האגו הגברי שלך

אפשר לפתוח מלחמה ואפשר פשוט להמשיך תתיחס לזה כמו לא סיפרה כך היה לך יותר קל

החלטתי להרביץ לו!

סתם
אני צוחק... כנראה שלהבליג זה פתרון לא רע. אני פשוט אעבור למוד של "שלום קר" עד שיעבור לי ואז אחזור לשיגרה. תודה לכם על השפיות.

n o g a1

New member
נתת לעצמך את התשובה

"אי אפשר לעבור על זה ככה לסדר היום..." נראה לי שאתה יודע מה נכון לך. מכיוון שלא פעלת בצורה אימפולסיבית והנה אתה מהרהר בסוג התגובה אזי כל אשר נותר לך זה לבחור כיצד להגיב ולא האם להגיב או לא. שיחה בארבע עיניים נראת לך?

מנסים להבין שהוא דיבר מתוך חולשה

קינאה ומידה של תסכול. ועם זאת להבהיר לו בעדינות שגם אם הוא 'נפל' בלשונו פעם אחת שזה לא יחזור על עצמו. איך... פשוט לומר לו בעדינות ובמשפט אחד ולא לתת לו את האופציה להגיב שלא תיגררו לריב.

דילמה רצינית

מחד אתה פגוע,ובצדק. מאידך הילד שם באמצע,ואם תגיב,לא מן הנמנע שתיווצר מתיחות,כשהוא בא לקחת ולהחזיר את הילד. בנוסף,אתה מסגיר את זוגתך,כשהוא ביקש ממנה לא לספר לך. (שניה לגרד בפדחת ברשותך) אמממ לא נותר לי אלא להמליץ על שיחה ברוח טובה,בארבע עיניים,כשהסיבה שהחלטת לעשות זאת היא "שהבחנת בחוסר שקט אצל זוגתך,ואחרי "לחץ" קליל מצידך,היא נשברה וסיפרה" (סתם רעיון). שיחה עשויה להרגיע את הרוחות,שאם לא תעשה כן,כולכם תשארו טעונים,ואני לא חושבת שזה יוסיף לאוירה הכללית ולזוגית שלכם. בהצלחה.

ערסlight

New member
דילמה

להרבה זוגות נשואים בעבר יש חשבונות ביניהם. זו מערכת טעונה שגם מזמינה התפרצויות לפעמים. הסיפור הזה הוא ביניהם וגם נראה שזוגתך מסתדרת לא רע וגם לא כתבת שפנתה אליך לעזרה. ואתה? סתם דוחף את האגו שלך לסיפור.

מיקי 43

New member
שמע או תקרא

עזוב תתעלם הוא כניראה לא שיחרר אותה עדיין והוא מלא קינאה אתה בכלל לא האישו כאן אתה רק כלי שרת שלו באחד משלבי ההינתקות ממנה תעביר לו את זה תישאר אתה

למעלה