שאלה אור אמר שהתוכנית הביאה לו אהבה על מה או על מי הוא דיבר? יש לכם מושג
ה הפשוש של עינת New member 3/3/06 #1 שאלה אור אמר שהתוכנית הביאה לו אהבה על מה או על מי הוא דיבר? יש לכם מושג
ע עמיתתתתתתתת New member 3/3/06 #3 נצלש - מישהו יודע מאיזה שירים מורכב הרימקס שעשו בתוכנית העשירית -כשהבנים והבנות רקדו ביחד (כאילו אחד נגד השני) -אפשר לראות את זה באתר בקשת .. תודה מראש ..
נצלש - מישהו יודע מאיזה שירים מורכב הרימקס שעשו בתוכנית העשירית -כשהבנים והבנות רקדו ביחד (כאילו אחד נגד השני) -אפשר לראות את זה באתר בקשת .. תודה מראש ..
ע עמיתתתתתתתת New member 4/3/06 #5 בבקשה חבר'ה תעזרו לי .. הנה קישור לקטעים מהתוכנית זה בתוכנית העשירית שהם עשו ריקוד משותף ("כנגה פוגש את מאדים")
בבקשה חבר'ה תעזרו לי .. הנה קישור לקטעים מהתוכנית זה בתוכנית העשירית שהם עשו ריקוד משותף ("כנגה פוגש את מאדים")
J Junky Child New member 4/3/06 #6 אממממ הראשון של גיימס בראון אם אני לא טועה והשני שיר שנקרא IVE GOT THE POWER נראה לי ועוד איזה סוויצ' קטן שהיה שם לא יודעת מה זה
אממממ הראשון של גיימס בראון אם אני לא טועה והשני שיר שנקרא IVE GOT THE POWER נראה לי ועוד איזה סוויצ' קטן שהיה שם לא יודעת מה זה
ע עמיתתתתתתתת New member 4/3/06 #8 תודה רבה לשתיכן .. חבל שאי אפשר להשיג את המיקס הזה .. הם צריכים להוציא דיסק זול של כל הרימקסים שהיו העונה .. מישהו מכי תוכנה טוב שאפשר לעשות איתה מיקסים בין שירים ?
תודה רבה לשתיכן .. חבל שאי אפשר להשיג את המיקס הזה .. הם צריכים להוציא דיסק זול של כל הרימקסים שהיו העונה .. מישהו מכי תוכנה טוב שאפשר לעשות איתה מיקסים בין שירים ?