שאלה

C o C i T o

New member
שאלה

איך קוראים לשיר שנשמע ברקע שמריסה יורה בטריי? בסוף העונה השניה

YARDENIS11

New member
את בטוחה שככה קוראים לשיר?

אני לא מוצאת אותו בשום מקום

C o C i T o

New member
עם כל הכבוד

אתה לא היחיד פה בפורום! השאלה לא היתה מופנת אליך ספציפית אדוני הנכבד אתה מתחיל לעלות לי על העצבים עם התגובות המטומטמות וחסרות הטעם שלך אם יש לך בעיה, אל תגיב! כל כך קשה? -_- אידיוט

שלטון

New member
:\

תגובות מטומטמות וחסרות טעם? סליחה, זה באמת מה שאני מקבל מזה ששואל את אחת השאלות הכי נפוצות שהיו פה בפורום? אתה באמת מעיר לי על איכות התגובות שלי? אני מגיב ואומר מה שבא לי, אני אמור לא להגיב רק בגלל שאולי התגובה שלי לא תמצא חן בעינייך? לא יודע הכעס שלך כל כך אידיוטי ולא קשור אני לא בדיוק בטוח מה אני אמור לכתוב כתשובה, באמת. ועל גוגל שמעת? מספיק לחפש כמה מילים כמו oc music או דברים קשורים בעקיפין כדי לקבל איזה שיר שאתה רוצה. ואם אתה עושה דין וחשבון לאיכות התגובות שלי, אתה באמת לא נתקלת בשאלה הזאת אלפי פעמים בעבר? הכעס שלך כל כך חסר פשר וחסר טעם שעכשיו גם עשית אותי עצבני... ועם כל הכבוד "אדוני הנכבד", אתה ברצינות אידיוט

Angelus

New member
צריך איזו פרסומת פופ-אפ כך שכל

פעם שנכנסים לפורום זה יעלה לך בכתב גדול, בוהק ומרקד על המסך - "לפני שאת\ה שואל\ת, השיר שהושמע בזמן שמריסה ירתה בטריי בסוף העונה ה-2 הוא ..... " ולהשמיע אותו גם או משהו.

prins2

New member
לשלטון

גם אני שאלתי את השאלה הזאת לפני מלא זמן וגם אני קיבלתי תגובות צוננות על זה. יש אנשים שהם לא קבוע בפורום והם נכנסים פעם בשנה רק כדי לשאול משו. .חוצמזה למה בנוי הפורום הזה?

למעלה