שאלה -

שאלה -

לדעתכן, זו טעות לשתף בחור שאני מעוניינת בו כבר בפגישות הראשונות על האנדומטריוזיס?? לפעמים פשוט מתחשק לי "להטיל את הפצצה" כבר בתחילת קשר, אם הוא רוצה - טוב, לא - שילך כבר בהתחלה. אני פשוט מרגישה נורא לצאת עם מישהו ולהרגיש שאני מסתירה משהו... אשמח לשמוע מה דעתכן.

ליהיS

New member
תגידי..לכי לישון כבר..השתגעת?

למה שתשתפי מישהו שאת בקושי מכירה בדבר כל כך אינטימי שלך??? האמת, אם מישוה יה מספר לי שהוא חולה באיזה משהו מיסתורי על הפגישה הראשונה/שניה/שלישית. גמני הייתי בורחת. לא בגלל המחלה אלא בגלל שזה ממש לא המקום והזמן. ואת באמת חושבת שהוא יגלה לך את כל הדברים האינטימיים שלו? גלויים או נסתרים? כדי לראות איך תגיבי?? ממש אבל ממש לא. שוב, לא בגלל שצריך להסתיר אלא הבגלל שזה לא לעניין. ואת מרשה לי להיות בוטה נכון
?

ליהיS

New member
מעין יקרה. שוב, המחלה היא חלק ממך

יחד עם כל ההשלכות. א ב ל זה לא מה שמגדיר אותך כאשה, כאדם ולכן את לא צריכה ללכת ולספר כאילו זה הדבר העיקרי בחייך. יש הרבה אנשים שסובלים ממחלות כרוניות ולא רצו לספר על זה בפגישות ראשונות, כי זה לא האישיו הבולט בחייהם. אני מסתובבת עם מזרקי אינסולין מגיל מאוד צעיר, עוד לפני האנדו' ותאמיני לי שאם את יוצאת עם מישהו לדייט זה הרבה יותר בולט מהאנדו' בעיקר שלפני כל ביס את צריכה לתקוע לעצמך מזרק ביד ולהסביר ל"נפגש" הנוכחי שאם את מתחילה להיות מבולבלת או מוזרה, שידחוף לך סוכריה לפה..וכמובן צריכה לצייד אותו בסוכריות..ולמצוא אלף תירוצים למה לא כדי לא לקנות לך גלידה או שוקולד. ויודעת מה? אף אחד כמעט לא ידע מזה, גם לא הנפגשים
, כי פשוט לא התחשק לי לשתף אותם ולא הרגשתי שיש להם את הזכות לדעת עליי את הדברים האינטימיים ביותר. גם האנדו' והשלכוותיו, לא מצדיק כזו הישפכות על ההתחלה. אולי תחשבי שסכרת פחות משמעותית אבל שתדעי לך שדוקא בגלל שהיא מוכרת, אנשים נורא נרתעים מזה. כבר נתקלתי ממישהו שביקש ממני לא להזריק ליד אנשים (ומה לעשות שזה כבר רגיל לי..) כדי שלא יחשבו שאני נרקומנית. ואיזה אמא של מישהו עם "לב רחב במיוחד" ששאלה בתמימות פולנית מה הסיכויים שזה יעבור לילדים שלי..אמרתי לך 50% אז היא אמרה לי שכדאי אולי, כדי לעצור את התפשטות המחלה, שאאמץ..תאמיני לי שצחקתי. מעניני-אין לזה סוף..אז תפסיקי לחשוב איך את מצדיקה את עצמך ומחלתך בפני כל בחור חדש שאת פוגשת-את אדם וזה יותר חשוב. אחרי שאת נמצאת חודשיים שלושה עם בחור והוא מראה סימנים של בן אנוש-אז תשתפי..אבל לא לפני.

ר ו מ י ה

New member
מסכימה עם ליהי

לא הייתי מספרת ישר על ההתחלה, אלא גדלה לתוך הקשר ורואה לאן הוא מתפתח . במידה והייתי רואה כי הקשר מתבסס ויש לו פוטנציאל לטווח הארוך הייתי מספרת לבן הזוג. אני מבינה שאת עדיין תחת הטראומה של ה"ברחן הסדרתי" אבל באמת שלא כולם כאלה

כן, אני עדיין בטראומה...

מאוד האמנתי שיהיה ביננו משהו רציני, לא האמנתי שאחרי סופ"ש מדהים בצימר, החלטה על מעבר למגורים משותפים ודיבור על עתיד משותף, הוא פשוט יתהפך 180 מעלות, בלי לומר מילה ומבלי להסביר דבר... ממש נפגעתי ואני מנסה להתגבר, לא יודעת כ"כ איך, אבל מנסה...

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo24.gif

ברור שנפגעת, האדם איתו היית התגלה כמוג לב שאפילו לא מצא את ההגינות המינימאלית לשוחח איתך ולהסביר לך מה הביא אותו לסיום הקשר. את נשארת עם השאלות וזה שאין לך תשובה או הסבר בוודאי לא מקלים על תהליך הפרידה שקשה במילא. כפי שכתבתי, לא כולם כאלה, את עוד תמצאי את האיש שראוי לך

ליהיS

New member
רומיה-כתבת לה בדיוק מה שעניתי

לה במסרים, לגבי הפחדנות שלא נתנה לו אפילו את ההגינות לסיים ת הקשר בצורה אנושית.

מעייני ../images/Emo24.gif

מסכימה על מה שנכתב, לאור השתלשלות היחסים בינכם, ראוי היה שיסיים את הקשר בהגינות ומכיון שלא בחר לעשות כן, מה שנותר לי זה להבין את הפגיעה שלך אבל גם לומר לך שאדם אשר בוחר לסיים קשר בצורה כזו, לא ראוי לך. את נשמעת לי כל כך נפלאה ואני מאמינה שיבוא היום שתמצאי אדם שראוי לך. החיים הם כל כך בלתי צפויים מי כמונו יודעות זאת, כל אחד נושא את ה"שק" שלו ולכל אחד צפויה דרך משלו, לא ניתן לדעת מה טומן בחובו העתיד, ואני רק יכולה לאחל לך את הכי טוב שאפשר עם בן זוג תומך ומבין. ושוב- מי שאין לו את הכוח לתמוך ולהבין אינו ראוי לך. בריאות מושלמת היא אינה ערובה לניצוצות של אהבה ולתשוקה סוערת, לידת ילדים - גם היא אינה ערובה לכך, מי שחושב שהוא ימצא בחורה נחמדה בריאה ופוריה כגפן הוא יהיה מאושר וזאת ערובה לכך שהוא יהיה מאושר, טעות בידו- למרות שאת לא רואה את זה עכשיו, אני שמחה על ההחלטה שהוא קיבל, לא על הדרך שהוא בחר לסיום הקשר אלא על ההחלטה לסיים את הקשר.

תודה!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בואינג יקרה, את מכסימה ומעודדת כתמיד!! עכשיו אני מבינה מהיכן לשאוב את הכוחות להמשיך. מקווה שיום יגיע ואודה לו, למרות הכאב, על שבחר בדרך אחרת. מקווה שלמרות שכיום קשה מאוד למצוא בן זוג מתאים שיהיה איתי באש ובמים, בימים מאושרים ושמחים ובכאלה שפחות (מי כמונו יודעות...), למרות הכל אני מקווה שאצליח למצוא את שלי.... תודה רבה לכולכן על התמיכה הנהדרת!
תודה לך, ליהי מקסימה, על התמיכה גם בשעות הקטנות של הלילה...

למעלה