שאלה...

Only Dance

New member
שאלה...

תלמה ילין נחשב להכי יוקרתי ומקצועי בארץ? יש את בצלאל שזה בי"ס לאומנויות הבמה והכל, יש את הבלט הישראלי, סמינר הקיבוצים, יש האקדמיה למחול - הירושלים נראה לי, תוכלו להסביר מה ההבדל, וכאלה? מי שיודע משהו? תודה מראש.

בצלאל זה לא אחרי צבא../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

אני חושבת ששני בתי הספר היוקרתיים ביותר הם תלמה והזה שבירושלים, ליד מבשרת ציון (לא יודעת את השם). אבל אני אל יודעת למה זה ככה... כי גם באלון (רמה"ש) המגמה מצויינת, וגם בבליך. לגבי הבלט הישראלי וסמינר הקיבוצים - יש להם בתי ספר

Loony Moony

New member
אני אנסה להסביר

בצלאל זה בכלל מעין מכללה (אני לא חושבת שיש שם מחול) הבלט הישראלי זה בית ספר של אחרי הצהריים, וסמינר הקיבוצים זה למורים, אם אני לא טועה, ולא לנוער. בקשר לאקדמיה- אני חושבת שבהלימודיםם העיוניים שם טובים מאוד אבל בתחום המחול תלמה יותר טובים... זהו

Only Dance

New member
תלמה ילין זה מאוחר בשבילי,

כי אני כבר י' והקבלה לשם היא מכיתה ט' או ח' לא זוכרת תגידו אתם. ואני לא רוצה לעבור בי"ס עשכיו כי המוגברים שלי הם ביולוגיה כימיה וערבית והממוצע שלי 96 אז אני אהרוס לעצמי הכל אם אני אעבור בי"ס. לכיתה יא יב זה לא שווה. בכל אופן תודה על התשובות.

TheBlackFairy

New member
בצלאל זו בכלל לא בית ספר../images/Emo60.gif

למחול, אלא מכללה ללימודי אומנות פלסטית (ציור, פיסול וכד'). והאקדמיה למחול נמצאת בירושלים. ויש םג את מכללת סמינר הקיבוצים שאפשר ללמוד שם להיות מורים למחול. זו הכוונה

למעלה