שאלה?

jaklinm

New member
שאלה?

תלעי קמח הופכים לגלמים שניראים כמו תולעת לבנה - הגולם הופך לחיפושית-ומה הלאה?ביצים ?וכמה זמן המצב של גולם נימשך ? תודה

montella

New member
נכון מאד

יש לך חיפושית קמח, היא מטילה ביצים, מהביצים בוקעים זחלי קמח קטנטנים, הם גדלים, וכאשר אתה מפריד את הזחל מבודד אותו ומונע ממנו מזון, הוא מתגלם, לא זוכר במדוייק את ימי ההתגלמות (ואני מוכן לחזור אלייך עם תשובה) אבל זה בערך שבועיים שלושה. ואז הופ חיפושית קמח שמוכנה להטיל ביצים .....

naja

New member
זמן גולם.

זמן גולם בחיפושיות משתנה ממין למין. אם אני לא טועה, בחיפושיות קמח זה גם תלוי בטמפרטורה. בכל מקרה, כדאי להכניס כל מיני אביזרים כמו בד או קילחי תירס, שעליהם החיפושיות נוהגות להטיל ביצים

jaklinm

New member
אבל ..

מין הסתם אני צריכה כמיות גדולות של חיפושיות כדי שיהיה זכר נקבה -לא? כי יש לי יותר מ20 גלמים אבל החיפושיות לא יוצאות באותו קצב ככה שעד שאחת יוצאת לרוב האחרת כבר מתה -האם ניתן לראות את הביצים -מה אני מחפשת?באזה צבע הם? תודה מראש זקלין

naja

New member
את מתכוונת לחיפושיות הגדולות?

אלו שמתגלמות לאחר שמפרידים אותן? אם כן אז אין מה לעשות, רק לקוות שיהיו לך במקביל כמה חיפושיות. אם תוסיפי להן מזון רטוב כמו מלפפון או בטטה, זה עשוי להאריך את משך החיים שלהן. את הביצים קשה מאוד לזהות.

jaklinm

New member
שאלה נוספת

עכשיו שכבר יותר חם האם אני צריכה לתת ללטאות הרבה אוכל או כמות רגילה שזה אומר 6 תולעים בנוניות כל יומיים 3 בחורף הן בקושי אכלו -(מדובר בלטאות לאופרד בנות שנה + )

למעלה